Lämpimät suklaakakkuset
Suklaakakkujen kypsentäminen on minuuttipeliä. Kakkujen pitää olla reunoilta ja päältä kypsiä, mutta sisältä juoksevan pehmeitä. Tarjoa kakut paistoastioista vain hetken jäähtyneinä pehmeän vaniljajäätelön kera.
Ainekset
- 175 g voita
- 2 dl sokeria
- 1.3 dl vehnäjauhoja
- 4 rkl kaakaota
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 3 munaa
Lisäksi
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähän jäähtyneeseen voisulaan. Lisää munat.
2. Kaada taikina voideltuihin ja korppujauhoilla tai kookoshiutaleilla jauhotettuihin annosvuokiin tai uunin kestäviin kahvikuppeihin. Jätä taikinalle kohoamisvaraa.
3. Paista kakkuja 190-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kakut saavat jäädä sisältä juoksevan pehmeiksi.
4. Tarjoa lämpiminä vaniljajäätelön kera.
Katso myös:
Suklaabrowniet ja valkosuklaakinuski
Kotiliesi: Täyteläinen suklaakakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous