Reseptit

Lettupizzat

Lettupizzat ovat apu akuuttiin pizzanhimoon. Suuret räiskäleet sopivat hyvin nopeaksi pizzapohjaksi. Käytä räiskäleitä pizzapohjina ja täytä makusi mukaan.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Lettupizzat:

  • 4 isoa räiskälettä (n. 1⁄2 lettutaikina-annos)
  • 4 rkl pestokastiketta
  • 8 viipaletta parmankinkkua
  • 2 palloa mozzarellajuustoa
  • 1 dl vihreitä oliiveja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 dl tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Lettupizzat tehdään näin:

1. Tee ensin lettutaikina.

2. Paista räiskäleet ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

3. Sivele räiskäleiden pinta pestokastikkeella ja asettele päälle parmankinkkuviipaleet.

4. Revi päälle mozzarellat ja lisää myös oliivit.

5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

6. Viimeistele kirsikkatomaateilla ja basilikalla.

Katso myös: Pizzaletut chorizotäytteellä

Katso myös Kotiliesi.fi: Juustoiset juuresletut

X