
Lohi-pikapizzat
Spelttipizzapohjat on päällystetty tuorejuustolla, rucolalla ja kylmäsavulohella.
Ainekset
- 4 dl puolikarkeita spelttijauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- ripaus sokeria
- 2 dl kylmää vettä
- 25 g voita
Päälle
- 125–200 g piparjuurituorejuustoa
- 125 g kylmäsavulohta
- 1 ruukku rucolaa
- ruohosipuli- ja tillisilppua
- vastajauhettua mustapippuria tai roseepippureita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Sekoita leivinjauhe ja suola jauhoihin. Sulata voi.
2. Lisää vesi ja jäähtynyt voisula. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina kuuteen palaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin ohuiksi pohjiksi leivinpaperin päälle. Paista pohjia noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä.
3. Voitele hieman jäähtyneet pohjat reilulla kerroksella juustoa. Lisää päälle lohiviipaleet, rucola, silputtu tilli ja ruohosipulia. Lisää roseepippureita tai rouhi päälle mustapippuria.
Lisää maukkaita pizzoja:
Kotiliesi.fi: Tonnikalapizza
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous