Luumuhillo juustojen seuraksi
Juustojen seuraksi sopii madeiralla tai portviinillä maustettu luumuhillo.
Ainekset
- 500 g tummia luumuja
- 1 dl punaviiniä, madeiraa tai portviiniä
- 2 dl hillosokeria
- ripaus kanelia
Valmistusohje
1. Puolita luumut, poista kivet. Pane luumut ja alkoholi kattilaan ja keitä hiljalleen 15 minuuttia. Lisää hillosokeri ja jatka keittämistä edelleen noin 10 minuuttia. Voit halutessasi surauttaa hillon sileämmäksi sauvasekoittimella.
2. Mausta ripauksella kanelia ja kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Tarjoa juustojen kanssa
Katso myös:
Luumu-karpalochutney, Ruoka.fi
Omena-luumuhillo, Ruoka.fi
Luumumarmeladi, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous