Marjapöperö
Marjapöperö on vanha suomalainen jälkiruoka, jonka modernissa versiossa on myös banaania. Mausteeksi voi lisätä vaniljaa tai kardemummaa.
Ainekset
Marjapöperö
- 4 dl punaisia marjoja (puolukoita, vadelmia, mansikoita)
- 1 banaani
- 1 dl ruis-, kaura- tai talkkunajauhoja
- n. 1/2 dl sokeria
Lisäksi
- (vaahtoutuvaa vaniljakastiketta)
Valmistusohje
1. Laita marjat ja paloiteltu banaani korkeaan kulhoon tai kannuun. Pyöräytä soseeksi sauvasekoittimella.
2. Lisää jauhot ja sokeri. Maista, kaipaako pöperö lisää makeutta. Jaa seos annoskulhoihin ja tarjoa marjapöperö esimerkiksi vaahdotetun vaniljakastikkeen tai maidon kanssa.
Katso myös: Rahka-talkkunaherkku
Katso myös Kotiliesi.fi: Mustikkahyve
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous