Mummin kukkakaali-kantarellikeitto
Paistetut pikkukantarellit maistuvat hyviltä sileän kukkakaali-pinaattikeiton sattumina.
Ainekset
- 1 iso kukkakaali naatteineen
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl voita
- 5 dl kasvislientä
- 1 dl valkoviiniä
- 50 g babypinaattia
- 2 dl kermaa
- suolaa, pippuria
- 2 dl voissa paistettuja pikkukantarelleja
Valmistusohje
1. Paloittele kukkakaali. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipuleita hetki. Lisää kukkakaali ja naatit. Lisää kasvisliemi ja viini. Hauduta 20 minuuttia.
2. Lisää pinaatit ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuumenna keitto kiehuvaksi. Lisää sattumiksi paistettuja kantarelleja.
Katso myös:
Kantarelleilla täytetty uunisiika, Ruoka.fi
Kantarellirisotto, Ruoka.fi
Kantarellipiirakka, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous