Reseptit

Mustikkatuorepuuro

Tuorepuuro on kiireiseisen aamun pelastus. Tämän mustikkatuorepuuron juju on cashewpähkinät, jotka tekevät koostumuksesta täyteläisen. Tarjoa puuro cashewkerman kera.

Teksti:
Samassa liemessä -keittokirja
Kuvat:
Kreetta Järvenpää

Täydellinen tuorepuuro sekoitetaan mustikoista, cashewpähkinöistä sekä kaurahiutaleista ja kruunataan cashewpähkinäkastikkeella.

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl kaura- tai mantelimaitoa
  • 1 dl mustikoita
  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 1 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
  • ripaus kardemummaa

Valmistusohje

Mustikkatuorepuuro valmistuu näin helposti:

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta rouheaksi puuroksi. Lisää tarvittaessa nestettä tai kaurahiutaleita. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hunajaa.

Anna levätä jääkaapissa yön yli. Koristele cashewkermalla, marjoilla tai hedelmillä. Nauti mustikkatuorepuuro kevyenä välipalana vaikkapa ennen treenejä.

Katso myös Kotiliesi.fi: Puuro – hyvän olon trendiherkku

X