Mustikkatuorepuuro
Tuorepuuro on kiireiseisen aamun pelastus. Tämän mustikkatuorepuuron juju on cashewpähkinät, jotka tekevät koostumuksesta täyteläisen. Tarjoa puuro cashewkerman kera.
Ainekset
- 2 dl kaura- tai mantelimaitoa
- 1 dl mustikoita
- 1/2 dl cashewpähkinöitä
- 1/2 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl pellavansiemenrouhetta
- 1 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
- ripaus kardemummaa
Valmistusohje
Mustikkatuorepuuro valmistuu näin helposti:
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta rouheaksi puuroksi. Lisää tarvittaessa nestettä tai kaurahiutaleita. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hunajaa.
Anna levätä jääkaapissa yön yli. Koristele cashewkermalla, marjoilla tai hedelmillä. Nauti mustikkatuorepuuro kevyenä välipalana vaikkapa ennen treenejä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Puuro – hyvän olon trendiherkku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous