Nopea omena-murupaistos
Omena-murupaistos on kiireisen emännän luottoleivonnainen. Se syntyy nopeasti ja tuoksuu ihanalta.
Ainekset
- 4 isoa napakkaa omenaa
- 100 g voita
- 1,25 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl kanelia
Tarjoiluun
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Lohko omenat ja poista siemenet. Levitä lohkot leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.
2. Nypi kulhossa voi, sokeri, vehnäjauhot ja kaneli murumaiseksi seokseksi. Levitä seos omenalohkojen päälle.
3. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullan ruskea.
4. Jäähdytä hieman ja tarjoile vaniljajäätelön kera.
Kokeile myös näitä omenajälkiruokia:
Kotiliesi.fi: Omenamarja-cobbler
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous