Papumunakaspannu
Mehevä ja täyttävä uunimunakas valmistuu nopeasti ja pelastaa nälkäkiukulta, kunhan muistat sulattaa pakastepavut ajoissa.
Ainekset
- 100 g pakastesoijapapuja
- 6 kananmunaa
- 100 g yrteillä maustettua tuorejuustoa
- 1/2 tl suolaa
- 100 g fetajuustoa
- 6 aurinkokuivattua tomaattia
Vuoan Voiteluun
- 1 rkl oliiviöljyä
Lisäksi
- 5 dl salaattisekoitusta, rapeita ituja tai babypinaattia
- 1/3 tuorekurkkua
Valmistusohje
1. Sulata soijapapuja noin tunti huoneenlämmössä tai 3–4 tuntia jääkaapissa. Voit pikasulattaa pavut myös siivilässä huuhtelemalla niitä kylmällä vedellä.
2. Sekoita kulhossa kananmunat, tuorejuusto ja suola. Voitele uunivuoka tai valurautapannu (halkaisija noin 15 cm) öljyllä. Kaada munakasmassa pannulle. Lisää pavut ja fetajuusto. Revi päälle aurinkokuivattuja tomaatteja.
3. Kypsennä 200asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes munakasmassa tuntuu kiinteältä. Levitä päälle huuhdottua salaattisekoitusta ja viipaloitua tuorekurkkua.
Mehevät munakkaat teet myös näillä ohjeilla:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous