Pinaatti-päärynä-saksanpähkinäpizza
Nämä pikkupizzat ovat oikeita herkkupaloja. Päärynä, pähkinät ja sinihomejuusto ovat suloinen makean ja suolaisen yhdistelmä.
Ainekset
- 1/2 annosta pizzataikinaa
Täyte
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl tuoretta basilikaa
- 1 tl chililastuja/rouhetta
- ripaus suolaa
- 1/2–3/4 dl oliiviöljyä
- 50 g tuoretta babypinaattia
- 2 päärynää viipaleina
- 50 g saksanpähkinöitä rouhittuina
- 75 g sinihomejuustoa muruina
Valmistusohje
1. Jaa puolikas taikina 8–10 pieneen palaan ja anna levähtää. Kauli tai painele palat ohuiksi pizzapohjiksi uunipellille.
2. Hienonna valkosipulinkynnet ja basilika. Sekoita pienessä kulhossa valkosipuli, basilika, chili, suola ja oliiviöljy.
3. Sipaise pizzapohjat öljyllä, ja levitä päälle babypinaattia, päärynäviipaleita, saksanpähkinää ja sinihomejuustoa.
4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Katso myös:
Päärynä-sinihomejuustorulla, Ruoka.fi
Taiteilijan salaatti — saksanpähkinää ja sinihomejuustoa, Ruoka.fi
Päärynä-sinihomejuustopiirakka, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous