Pinjansiemenlastut
Ainekset
- 50 g pinjansiemeniä
- 0.5 dl sokeria
- 1 rkl siirappia tai juoksevaa hunajaa
- 50 g sulatettua voita tai juokseva margariinia
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl maitoa
- 1 tl raastettua appelsiininkuorta
Valmistusohje
1. Jätä puolet pinjansiemenistä kokonaisiksi, rouhi loput. Pane kaikki ainekset pieneen kattilaan ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi samalla sekoittaen. Anna seoksen kiehua hetki.
2. Nostele taikina teelusikalla kokkareiksi leivinpaperilla peitetylle pelille. Jätä tarpeeksi tilaa kokkareiden väliin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 5–6 minuuttia.
3. Jäähdytä pellin päällä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous