Reseptit

Portviinikirsikat

Makeassa portviiniliemessä haudutetut kirsikat ja maitosuklaakastike nautitaan portviinilasillisen kera. Kirsikat ja suklaa ovat täydellinen yhdistelmä!

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g tuoreita kirsikoita
  • 2 dl portviiniä
  • 1 dl vettä tai glögiä
  • 1 dl sokeria
  • 1 kanelitanko

Valmistusohje

1. Halkaise kirsikat ja poista kivet.

2. Keitä lientä noin 10 minuuttia, lisää kirsikat ja hauduta hiljalleen 5 minuuttia.

3. Anna kirsikoiden jäähtyä ja maustua liemessä.

Vinkki: Tarjoile kirsikat maitosuklaakastikkeen kera.

Katso myös nämä ihanat kirsikkaherkut:

kirsikka-suklaapannukakut

Kirsikka-suklaapannukakut

933897-kirsikat.jpg

Manteli-kirsikkatorttu

971183-marinoidut_hedelmat.jpg

Syksyherkku: marinoidut hedelmät

Kotiliesi.fi: Rommimarinoidut kirsikat

X