Reseptit

Maitosuklaakastike

Kuohkea maitosuklaakastike kruunaa mausteisen kirsikkajälkiruoan. Tuoreet kirsikat on haudutettu makeassa portviiniliemessä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g maitosuklaata
  • 2 dl kokomaitoa
  • 2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Paloittele suklaa kulhoon. Kuumenna kermamaito kiehuvaksi ja kaada suklaan päälle. Sekoita sileäksi.

2. Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa täysin kylmäksi ja vatkaa se sitten sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Suklaakastike saa jälkiruoan kuin jälkiruoan maistumaan paremmalta:

suklaakastike

Suklaakastike

 suklaa-kinuskikastike
987895-Appelsiiniletut,590.jpg
X