Reseptit

Punaherukkaspelttivispipuuro

Teksti: Katri Schröder Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

Vaikeusaste

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 6 dl vettä
  • 200 g punaisia viinimarjoja
  • 1.5 dl mannaspelttijauhoja
  • 4 rkl kidesokeria
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

Näin valmistat punaherukkaspelttivispipuuron

  1. Kiehauta kattilassa vesi ja viinimarjat. Lisää spelttijauhot samalla sekoittaen.
  2. Anna puuron kypsyä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Mausta puuro ja anna jäähtyä. Vatkaa kuohkeaksi vispipuuroksi.
  4. Tarjoile punaherukkaspelttivispipuuro maidon kanssa.
X