Punaviinisilli
Tarjoile silliä joulupöydässä. Jouluaterian punaviinisilli ja sitrussilakat pysyvät raikkaina, kun asetat tarjoiluastiat jäämurskan tai lumen päälle.
Ainekset
- 4 kevytsuolattua matjessillifileetä
- 2 dl punaviiniä
- 3/4 dl sokeria
- 2 tl rouhittuja valko- ja maustepippureita
- 1 laakerinlehti
- 4 neilikkaa
- 2 punasipulia
- 1 dl punaviinietikkaa
Valmistusohje
Lisää sokeri ja mausteet punaviiniin. Keitä lientä hiljalleen jonkin aikaa ja jäähdytä. Sekoita liemeen punaviinietikka. Paloittele sillifileet ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Lado sipulit ja silli kerroksittain purkkiin. Kaada päälle jäähtynyt liemi. Anna sillin maustua vähintään 1 vrk, mielellään parikin päivää.
Silli sopii alkupalaksi:
Kotiliesi.fi: Puolukkasilli
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous