Reseptit

Rapeat ahvenfileet

Rapeat ahvenfileet ovat helppo herkku ja sopivat rentojen illanistujaisten suupaloiksi. Tarjoa vihreää salaattia ja sitruunalohkoja ahvenfileiden kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • puolitettuja ahvenfileitä
  • rikkivatkattua munaa
  • pankojauhoja
  • parmesaaniraastetta
  • suolaa
  • pippuria
  • voi-öljyseosta
  • vihreää salaattia
  • sitruunalohkoja

Valmistusohje

 

1. Puolitettuja ahvenfileitä, rikkivatkattua munaa, pankojauhoja, parmesaaniraastetta, suolaa ja pippuria.

2. Paista fileet voi-öljyseoksessa.

3. Lisäksi vihreää salaattia ja sitruunalohkoja.

Katso myös:

Täytetyt ahvenfileet grillissä, Ruoka.fi

Rukiiset ahvenfileet kasvispedillä, Ruoka.fi

Kermaiset ahvenfileet, Kotiliesi.fi

X