Reseptit

Rapeat ahvenfileet

28.7.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

puolitettuja ahvenfileitä
rikkivatkattua munaa
pankojauhoja
parmesaaniraastetta
suolaa
pippuria
voi-öljyseosta
vihreää salaattia
sitruunalohkoja

Valmistusohje

Rapeat ahvenfileet ovat helppo herkku ja sopivat rentojen illanistujaisten suupaloiksi. Tarjoa vihreää salaattia ja sitruunalohkoja ahvenfileiden kanssa.

1. Puolitettuja ahvenfileitä, rikkivatkattua munaa, pankojauhoja, parmesaaniraastetta, suolaa ja pippuria. 

2. Paista fileet voi-öljyseoksessa.

3. Lisäksi vihreää salaattia ja sitruunalohkoja.

Katso myös:

Täytetyt ahvenfileet grillissä, Ruoka.fi

Rukiiset ahvenfileet kasvispedillä, Ruoka.fi

Kermaiset ahvenfileet, Kotiliesi.fi

 

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme