Reseptit

Sillisuupalat

4.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

ohutta näkkileipää (esim. Åbyn)
keitettyä punajuurta
omenaa
sipulia
matjessilliä
piparjuurta
ranskankermaa

Valmistusohje

Herkulliset suupalat syntyvät näkkileivästä, sillistä, punajuuresta ja ranskankermasta. Hauskimmin suupalojen näpertely sujuu ryhmätyönä. 

1. Kuutioi omena ja punajuuri ja silppua sipuli.

2. Mausta ranskankerma piparjuurella.

Katso myös:

Pienet sillimunakkaat, Ruoka.fi

Silli-perunavoileivät, Ruoka.fi

Sillikorppu, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *