Sinihomejuustosalaatti pekonilla ja avokadolla
Ilmakuivatun kinkun, hunajamelonin ja sinihomejuuston yhdistelmä on mitä parasta lohturuokaa. Tarjoa suolaisen makeaa ihanuutta kovan päivän päätteeksi.
Ainekset
- 6 viipaletta ilmakuivattua kinkkua tai pekonia
- 1 avokado
- 1/4 verkko- tai hunajamelonia
- 50 g sinihomejuustoa
- 1 ruukku rucolaa
- paahdettuja pähkinöitä
Kastike:
- 1 1/2 dl ranskankermaa
- 1 tl sinappia
- 1 tl hunajaa
- 1 tl viinietikkaa
- ripaus chiliä
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Paahda kinkku tai pekoni rapeaksi 200-asteisessa uunissa. Ilmakuivattu kinkku paahtuu noin 5 minuutissa, pekoni noin 10 minuutissa.
2. Viipaloi avokado, lohko meloni. Murenna juusto. Revi rucolanlehdet. Sekoita kastike. Kokoa annokset syviin kulhoihin, lusikoi päälle kastiketta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous