Reseptit

Tomaatti-paprika-bataattipannu

Tomaatti-paprika-bataattipannu on muheva kasvisruoka, joka saa säväyksen chilistä ja savupaprikasta. Kookosmaito niputtaa maut yhteen.

Teksti:
Maija Silvennoinen
Kuvat:
Hanne Manelius

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Tomaatti-paprika-bataattipannu

  • 2 rkl öljyä
  • 1 iso bataatti
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • pätkä chiliä
  • 1 tl savupaprikaa
  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 1/4 tl suolaa
  • 6 minipaprikaa
  • 2 makeaa tomaattia
  • 3 vartta kevätsipulia

Valmistusohje

Tomaatti-paprika-bataattipannu tehdään helposti näin:

1. Kuori ja paloittele bataatti ja sipulit. Puolita ja poista siemenet sekä kannat minipaprikoista. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja hienonna kevätsipulit.

2. Kuullota öljyssä bataatti, sipulit ja mausteet. Lisää pieni ripaus suolaa, paseerattu tomaatti ja kookosmaito. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes bataatti on melkein kypsää. Lisää minipaprikat ja hauduta bataatti kypsäksi.

3. Tarkista maku ja sekoita joukkoon tomaatit ja kevätsipuli. Nauti tomaatti-paprika-bataattipannu salaatin tai riisin kera.

Katso myös: Linssi-bataattipata

Katso myös Kotiliesi.fi: Paahdettu bataatti ja tomaatti-maapähkinäkastike

X