Tomaatti-paprika-bataattipannu
Tomaatti-paprika-bataattipannu on muheva kasvisruoka, joka saa säväyksen chilistä ja savupaprikasta. Kookosmaito niputtaa maut yhteen.
Ainekset
Tomaatti-paprika-bataattipannu
- 2 rkl öljyä
- 1 iso bataatti
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- pätkä chiliä
- 1 tl savupaprikaa
- 2 dl paseerattua tomaattia
- 2 dl kookosmaitoa
- 1/4 tl suolaa
- 6 minipaprikaa
- 2 makeaa tomaattia
- 3 vartta kevätsipulia
Valmistusohje
Tomaatti-paprika-bataattipannu tehdään helposti näin:
1. Kuori ja paloittele bataatti ja sipulit. Puolita ja poista siemenet sekä kannat minipaprikoista. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja hienonna kevätsipulit.
2. Kuullota öljyssä bataatti, sipulit ja mausteet. Lisää pieni ripaus suolaa, paseerattu tomaatti ja kookosmaito. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes bataatti on melkein kypsää. Lisää minipaprikat ja hauduta bataatti kypsäksi.
3. Tarkista maku ja sekoita joukkoon tomaatit ja kevätsipuli. Nauti tomaatti-paprika-bataattipannu salaatin tai riisin kera.
Katso myös: Linssi-bataattipata
Katso myös Kotiliesi.fi: Paahdettu bataatti ja tomaatti-maapähkinäkastike
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous