Reseptit

Tonnikalapihvit

18.3.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Rapeiksi paistetut tonnikalapihvit saavat raikkautta sitruunasta.

Ainekset

1 tlk tonnikalaa öljyssä
1/2 dl perunamuusia
1 muna
2 rkl korppujauhoja
3 rkl tillisilppua
suolaa
pippuria

Valmistusohje

1. Hienonna tonnikala. Lisää joukkoon muut aineet.

2. Kuumenna pannulla öljyä. Paista pihvit keskilämmöllä rapeiksi.

3. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Katso myös:
Tonnikalawrapit, Ruoka.fi
Tonnikalarisotto, Ruoka.fi
Tonnikalatäytteiset paprikat, Kotiliesi.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *