Valkosipulileipä
Mehevä valkosipulileipä sulaa suussa ja tuo kevyeen salaattilounaaseen ruokaisuutta.
Ainekset
Valkosipulileipä
- 1 ranskanleipä
- 75 g voita
- 2 valkosipulinkynttä
- ripaus suolaa
- yrttejä
Valmistusohje
Mehevä valkosipulileipä syntyy helposti ja hetkessä. Valkosipulileipä maistuu salaatin tai ranskalaisen kalakeiton tai pasta-annoksen kanssa.
Valkosipulileipä tehdään näin:
Viipaloi ranskanleipä niin, että palat jäävät alaosastaan kiinni. Sulata rasva ja purista joukkoon kaksi valkosipulinkynttä. Lisää ripaus suolaa ja yrttejä. Nosta leipä kaksinkertaiselle foliopaperille. Valuta rasvaseos viipaleiden väliin ja leivän päälle. Kiedo valkosipulileipä folioon.
Paista 200 asteessa 15 minuuttia. Poista folio ja paahda valkosipulileipä rapeakuoriseksi, noin 5 minuuttia.
Katso myös:
Ratatouille ja valkosipulileipä
Kotiliesi.fi: valkosipulipatonki
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous