Valkosuklaajuustokakku
Reseptit

Valkosuklaajuustokakku

Tarjoa valkosuklaajuustokakku vadelmasiirapin, siivilän läpi puserretun vadelmasoseen tai sokeroitujen vadelmien kanssa. 
Teksti: Arja Talonen Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

15

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

pohja:

  • 1/2 pkt Digestive-keksejä
  • 2 rkl sokeria
  • 60 g sulaa voita

täyte:

  • 600 g tuorejuustoa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl vaniljasokeria
  • 200 g valkosuklaata rouhittuna
  • 1/2 sitruunan mehua ja raastettu kuori
  • 6 kpl munaa

Valmistusohje

Valkosuklaajuustokakku valmistuu näin

Tee ensin kakun pohja. Murskaa keksit pohjaa varten ja sekoita niihin sokeri ja voi.

Laita irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle leivinpaperi ja vuoraa vuoka keksimurskalla. Painele keksinmurut tiiviisti pohjaan esimerkiksi lusikalla.

Tee sitten kakun täyte. Sekoita keskenään täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle. Levitä täyte tasaisesti noulijalla.

Paista valkosuklaajuustokakku 140-asteisessa uunissa.  Aikaa kuluu noin 1 1/2 tuntia.

Tarjoa valkosuklaajuustokakku vadelmasiirapin, siivilän läpi puserretun vadelmasoseen tai sokeroitujen vadelmien kanssa.

Katso myös: Suussa sulava suklaajuustokakku

Katso myös Kotiliesi.fi: 15 parasta juustokakku – näillä hurmaat taatusti!

X