Reseptit 28.6.2013

Valkosuklaajuustokakku

Teksti: Arja Talonen Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

pohja:

1/2 pkt Digestive-keksejä
2 rkl sokeria
60 g sulaa voita

täyte:

600 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 dl vaniljasokeria
200 g valkosuklaata rouhittuna
1/2 sitruunan mehua ja raastettu kuori
6 munaa

Valmistusohje

Tässä valkosuklaajuustokakun ohje:

Pohjaa varten murskaa keksit ja sekoita niihin sokeri ja voi. Laita irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle leivinpaperi ja 
vuoraa vuoka keksimurskalla. Sekoita keskenään täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.

Paista 140-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Tarjoa kakku vadelmasiirapin, siivilän läpi puserretun vadelmasoseen tai sokeroitujen 
vadelmien kanssa. 

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi