Vegaaninen taateli-kinuskipiirakka
Taateli-kinuskipiirakka sopii syötäväksi lähes kaikille. Makealla taateli-kookoskinuskilla kuorrutettu leivonnainen on sekä vegaaninen että gluteeniton.
Ainekset
Pohja:
- 2 kypsää banaania
- 1/2 rkl omenaviinietikkaa
- 1 1/2 dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
- 1 dl mantelijauhoa
- 1/2 tl ruokasoodaa
- 1/2 tl kanelia
- 1/2 tl kardemummaa
- 1/4 tl suolaa
Taateli-kookoskinuskikuorrutus:
- 2 1/2 dl kookoskermaa
- 10 pehmeää taatelia
- 1 rkl kaakaojauhetta
- (1 rkl kookosöljyä)
Valmistusohje
1. Laita uuni 200 asteeseen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää joukkoon omenaviinietikka. Yhdistä loput aineet ja sekoita joukkoon. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Kypsennä 20 minuuttia.
2. Poista taateleista kivet ja laita kattilaan. Lisää kookoskerma ja sekoita joukkoon kaakaojauhe. Keitä 10 minuuttia, kunnes sakenee. Mausta halutessasi kookosöljyllä. Kaada kinuski hieman jäähtyneenä piirakan päälle ja anna hyytyä noin 20 minuuttia.
Katso myös: Suklaa-taateli-marenkikakku
Kotiliesi.fi: Vegaaninen juustokakku sulaa suuhun – tätä ohjetta on pakko kokeilla!
Kommentit
Onko kukaan muu tehnyt tätä? Kuuluuko Kinuskiin siis jäädä taatelista sattumia? Aika pienenoloinen 10 hengelle.
Kommentit
Onko kukaan muu tehnyt tätä? Kuuluuko Kinuskiin siis jäädä taatelista sattumia? Aika pienenoloinen 10 hengelle.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous