
Vihreä yrttisalaatti
Ainekset
- 100 g rucolasalaattia
- 200 g punasalaattia
- 1 ruukku vesikrassia
- 1 ruukku lehtipersiljaa
- 1/2 ruukkua minttua
kastike:
- 1/2-1 sitruunan mehu
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 tl hunajaa
- 1/2 tl sinappijauhetta
- 1 oksa rosmariinia
Valmistusohje
Raikas vihreä yrttisalaatti syntyy yhdistelemällä erimakuisia yrttejä ja salaatteja.
1. Sekoita kastikkeen ainekset vetäytymään. Lisää joukkoon rosmariinin oksa makua antamaan.
2. Huuhtele salaatit ja linkoa ne kuiviksi.
3. Revi salaatit ja yrtit tarjoiluvadille. Poista yrttioksa kastikkeesta ja pirskottele kastike salaatin päälle.
4. Sekoita salaatti kevyesti niin, että kastike maustaa salaatin.
280 kJ (70 kcal) / 1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous