Viikunavinegretti
Viikunavinegretti valmistetaan hienonnetuista salottisipuleista, viinirypäleöljystä, viinietikasta ja tuoteesta viikunasta.
Ainekset
- 2 kpl salottisipulia (hienonnettuna)
- 2 dl viinirypäleöljyä tai maissiöljyä
- 0.5 dl viinietikkaa
- 12 tuoreen viikunan sisus
- 0.5 dl sokeria
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Freesaa silputtu sipuli tilkassa öljyä. Lisää etikka. Purista tuoreiden viikunoiden sisus sekaan ja lisää loppu öljy. Anna hautua 10 minuuttia. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.
Tarjoile viikunavinegrettiä esimerkiksi viikuna-päärynä-aurajuusto salaatin kastikkeena.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous