Juhlat

Leffasynttärit

Leffasynttärit sopivat jo vähän vanhemmille lapsille, jotka leikkimisen sijaan jaksavat rauhoittua katsomaan elokuvaa. Näillä vinkeillä järjestät leffajuhlat, joista vieraat puhuvat vielä pitkään!

Leffasynttärit

Leffasynttäreiden kutsukortin voi askarella näyttämään leffalipulta. Kutsuun tehdään mukaan repäistävä osa, jonka avulla vieras pääsee juhliin sisään. Katso tästä vinkit kutsukortin sisältöön.

Leffasynttäreiden ohjelma

Leffasynttäreillä katsotaan tietysti päivänsankarin lempileffa tai se ihan paras uutuusleffa. Ennen elokuvan alkua vieraille voi pitää leffavisan, jonka voittaja saa kotiinviemisiksi Oscar-patsaan. Hauska idea on myös vesivärien avulla painaa jokaisen vieraan kädenjälki pahvikorttiin, ja järjestää kaikki kädenjäljet lattialle Walk of Fame-tyyliin. Juhlien jälkeen jokainen vieras saa oman kädenjäljen muistoksi kotiin.

Leffasynttärit

Leffasynttäreiden kattaus ja koristelu

Halutessaan juhlijoille voi levittää punaisen maton. ”Punaisia mattoja” myydään juhlatarvikeliikkeissä (esim. juhlamaailma.fi), mutta tarkoitukseen käy myös kirkkaanpunainen kertakäyttöpöytäliina tai lahjapaperi.

Kattauksen ja koristelun värit ovat musta, kulta ja väripilkku kirkkaanpunainen. Jokaista vierasta odottaa omalla paikalla aurinkolasit, jotka päähän laitettuaan näyttää ihan leffatähdeltä.

Vieraille annetaan leikkirahaa, jolla hän voi itse ostaa mieluisat karkit ja popparit, jotka pakataan juhlaviin pahvirasioihin. Näin herkut saa hyvin otettua mukaan olohuoneeseen, kun leffa alkaa. Ihan kuin oikeassa leffateatterissa.

Leffasynttäreiden menu

Suolaisena tarjottavana minipizzat tai hieman tuliset salsaneliöt ovat varmoja hittejä. Keltainen juhlajuoma tai limu kuplii kivasti vieraiden laseissa. Makeannälkää taltuttamaan tarjolle voi valmistaa amerikkalaisten suurta herkkua Rocky Roadia tai vaikka vaahtokarkkifudgea. Juhlan kruunaa Hollywood-teemaan sopiva tähtisade-kakku.

Leffasynttäreillä tarjotaan tietysti myös popcornia. Perinteisen suolaisen version lisäksi myös makeat popparit maistuvat vieraille. Myös karkkia voi tarjota leffanaposteltavaksi.

Katso kuvia leffasynttäreistä:

Leffasynttärit

Leffasynttärit

Leffasynttärit

Leffasynttärit

Leffasynttärit

Leffasynttärit

Leffasynttärit

Leffasynttärit

Kuvaustarvikkeet: Juhlamaailma, Fazer

Teksti: Johanna Nikama

Kuvat: Kirsikka Isohanni

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti