Illallinen rannalla on ihana elämys – nämä 4 reseptiä johdattavat sinut täydelliseen rantatunnelmaan
Kun luvassa on lempeää iltatuulta, nostetaan pöytä hiekalle ja nautitaan rantaelämästä. Alkupalaksi ja pääruoaksi on kalaa, jälkiruoaksi suloista vadelmamoussea.
Valkoviini, timjami, laakerinlehdet, valkosipuli ja kunnon kimpale voita taikovat rantakalaan ranskalaisen makumaailman.
Kun luvassa on lempeää iltatuulta, nostetaan pöytä hiekalle ja nautitaan rantaelämästä. Alkupalaksi ja pääruoaksi on kalaa, jälkiruoaksi suloista vadelmamoussea.
Maistuisiko ihana illallinen kauniilla rannalla? Listasimme neljä reseptiä onnistuneeseen illalliseen.
Illallinen rannalla alkaa kesäillan sillileivällä
Pitkästä sillileivästä voi jokainen leikata mieluisensa kokoisen palan.
Valmistusaika: Yli 60 min | Vaikeustaso: Helppo | Annosmäärä: 6
Valkoviini, timjami, laakerinlehdet, valkosipuli ja kunnon kimpale voita taikovat rantakalaan ranskalaisen makumaailman. Kalapata ei kaipaa seurakseen kuin valkoviiniä ja rapeakuorista leipää.
Jos rannalla on nuotiopaikka, tee rantakala voin ja kalojen lisäämistä vaille valmiiksi. Nosta pata hiilloksen päälle asetetulle ritilälle ja hauduttele kala kypsäksi.
Valmistusaika: Alle 30 min | Vaikeustaso: Helppo | Annosmäärä: 4
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous