Ruusukaali-uunimunakas
Pienet terveyspommit eli ruusukaalit mehevöittävät uunimunakkaan. Tämä munakas sopii vaikka helpoksi ja ravitsevaksi lounaaksi.
Ainekset
- 4–5 kananmunaa
- 0,5 dl vettä
- 1 dl hienonnettua ruohosipulia
- ripaus suolaa
- 200 g ruusukaalia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200-asteeseen.
2. Puhdista ruusukaalit ja puolita ne. Viipaloi valkosipulinkynnet.
3. Kuumenna oliiviöljy uunin kestävällä pannulla ja paista ruusukaalit napakan pehmeiksi. Lisää valkosipulit.
4. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi, ruohosipuli ja suola.
5. Kaada seos ruusukaalien päälle ja nosta pannu uuniin.
6. Paista noin 20 minuuttia tai kunnes kananmunaseos on hyytynyt myös keskeltä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous