Täytetyt munanpuolikkaat
Täytetyt munanpuolikkaat maistuvat brunsseilla, aamiaisella tai vaikkapa pääsiäisaterian alkupalana.
Ainekset
Täytetyt munanpuolikkaat
- 4 munaa
- 2 rkl jogurttia
- 3 rkl tuorejuustoa
- 1 tl sinappia
- tilkka juoksevaa hunajaa
Mausteeksi
- jeeraa
- garam masalaa
- chiliä
- suolaa
- pippuria
koristeeksi
- sinapinsiemeniä
- tuoretta minttua
- (punasipulia)
Valmistusohje
Täytetyt munanpuolikkaat tehdään näin:
Täytetyt munanpuolikkaat voi tehdä oman maun mukaan kevyen mausteisiksi tai jopa tulisiksi säätelemällä intialaisten mausteiden määrää.
1. Keitä kananmunia kahdeksan minuuttia.
2. Kuori, halkaise ja koverra keltuaiset kulhoon. Lisää keltuaisten sekaan tuorejuusto, jogurtti, sinappi ja hunaja. Vatkaa seos sähkövatkaimella tahnaksi.
3. Mausta kananmunanpuolikkaiden täytetahna ja jaa se valkuaisten päälle. Koristele munanpuolikkaat ja tarjoa esimerkiksi chapati-leivän kanssa.
Saatat pitää myös mätitahnalla täytetyistä kananmunanpuolikkaista tai klassisista uppomunista, jotka tarjoillaan savukinkun ja hollandaisekastikkeen kanssa.
Lue myös Kotiliesi.fi: Avokadotäytteiset kananmunanpuolikkaat eli deviled eggs
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous