3x lehtikaalikeitto - näillä ohjeilla kokkaat helpotusta kaukokaipuuseen
Suosittu ja superterveellien lehtikaali valloittaa myös keitoissa. Lähde makumatkalle maapallon ympäri ja kokkaa maiden herkullisimmat sopat lehtikaalilla höystettynä.
Suosittu ja superterveellien lehtikaali valloittaa myös keitoissa. Lähde makumatkalle maapallon ympäri ja kokkaa maiden herkullisimmat sopat lehtikaalilla höystettynä.
Suosittu ja superterveellien lehtikaali valloittaa myös keitoissa. Lähde makumatkalle maapallon ympäri ja kokkaa maiden herkullisimmat sopat lehtikaalilla höystettynä.
Caldo verde on perinteinen portugalilainen lehtikaalikeitto, jota tarjoillaan tyypillisesti juhlapäivinä esimerkiksi häissä ja syntymäpäivillä. Ruokaisuutta keittoon saat lisäämällä sekaan paistettuja makkaranpaloja.
Vihreässä kasviskeitossa maistuvat italialaiseen tyyliin yrtit ja valkosipuli. Kokonaisuuden kruunaa raikas minttu-mantelipesto. Tarjoa keiton kanssa esimerkiksi runsaskuituista siemenpatonkia.
Lehtikaali sujahtaa sulavasti myös ramen-keittoon, joka on alkujaan japanilainen nuudeliruoka. Tätä vegaanista miso-ramenkeittoa ei lihansyöjänkään kannata ohittaa. Vaikka valmistaminen vaatii hieman vaivannäköä, herkullinen lopputulos palkitsee ahkeran kokkaajan.
Jatka matkaasi näillä resepteillä:
Pho-keitto neljälle nälkäiselle
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous