Kasvis-tofupannu
Kasvis-tofupannu valmistuu helposti yhden pannun taktiikalla. Pannulla on kokoelma FODMAP-ruokavalioon sopivia kasviksia ja marinoitua tofua.
Ainekset
Kasvis-tofupannu
- 1 pkt (n. 300 g) maustettua tofua (esim. Jalotofu Aasia)
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 suippopaprika
- 2 porkkanaa
- 6 retiisiä
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippria
Paistamiseen
- rypsiöljyä
Valmistusohje
Kasvis-tofupannu tehdään helposti näin:
1. Kuutioi kesäkurpitsa. Viipaloi paprika, kuori ja viipaloi porkkanat, puolita retiisit.
2. Avaa tofupakkaus niin, että voit valuttaa pakkauksessa olevan liemen talteen ruoan mausteeksi. Kuutioi tofu ja paista palat kauniin ruskeiksi öljyssä pannulla. Siirrä palat pois pannulta ja huuhtaise pannu.
3. Paista kasvikset pannulla öljyssä juuri ja juuri kypsiksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Lisää tofukuutiot ja liemi pannulle. Kuumenna sekoitellen. Tarjoa kasvis-tofupannu heti.
Katso myös: Uunitofua ja paahdettuja porkkanoita appelsiinikastikkeessa
Katso myös Kotiliesi.fi: Tofupasta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous