Glitz & Glam

5 parasta pihistelijän aurinkosuojaa päästä varpaisiin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
cof
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksen tuotteet saatuja

Aurinkosuojat ovat aika hintavia. Toki kokemus hinnasta on aina subjektiivinen. Toiselle edullinen voi olla toiselle saavuttamattoman kallis, tai hinta ylittää omaan mieleen asetetun hintakaton. Sillä pelkästään maksukyky ei määrittele kokemusta hinnasta, vaan siihen vaikuttaa myös jokaisen omassa mielessä oleva käsitys hinnoista kulloisenkin tuoteryhmän kohdalla.

Tänään listaan parhaimpia aurinkosuojia niiden yleisen hintatason alapäästä. Postauksessa ei ole haettu halvinta, mitä ikinä löytyy, mutta edullisista parhaimmistoa, joilla suojata itsensä päästä varpaisiin yksityiskohtia myöten.

GARNIER AMBRE SOLAIRE UV WATER SPF 50

Vartalolle löytyy monenlaisia aurinkosuojatuotteita. On perinteistä emulsiovoidetta, geeliä, vaahtoa, stickiä, öljyä ja jopa vesimäisiä. Minusta yksi miellyttävimpiä vartalolle käytettäviä aurinkosuojatuotteita ovat mahdollisimman juoksevat koostumukset. Pidän suihkutettavista aurinkosuojatuotteista, koska niiden levitys vartalolle on vaivattomampaa. Ennen pidin öljyistä, mutta nyt olen ihastunut vesimäisempään koostumukseen. Öljyt jäävät aina vähän rasvaisiksi iholle, joka toki näyttää auringonvalossa iholla kauniimmalta, kun iho kiiltää. Vesimäisempi koostumus vaan tuntuu iholla kevyemmältä.

Garnier Ambre Solaire UV Water SPF 50 on korkealla aurinkosuojakertoimella varusteltu vartalon aurinkosuoja. Näitä on saatavilla matalammallakin suojakertoimella, kuten SPF 20 ja 30.

Vaivattomuus tämän tuotteen kanssa on sen valtti! Kaikki tietävät, että aurinkosuojaa tulee lisätä parin tunnin välein, uinnin jälkeen sekä ihon pyyhkimisen jälkeen. Jos vartalon aurinkosuojatuote on epämiellyttävää käyttää, kuinka todennäköistä on, että tuotetta käyttää siten, että auringossa oleilu olisi turvallisempaa/vähemmän haitallista?

Aivan, hankalasti levitettävät koostumukset ja inhottavan tuntuiseksi jäävä iho ovat varmasti yksiä yleisimpiä syitä, miksi aurinkosuojaa lisätään iholle vähän heikohkosti.

Garnier UV Water SPF 50 on kaksifaasinen neste, jossa vesimäinen ja öljyinen koostumus tulee ravistella sekaisin ennen käyttöä. Suihketta suihkutetaan iholle ja voidaan kevyesti hieroa parhaimman tasaisuuden saavuttamiseksi.

Ihosta jää kosteutetun tuntuinen, kevyesti öljytty, mutta ei sellainen rasvaisen liukkaaksi öljytty. Hyvin miellyttävä tuntuma iholla, ja niin vaivaton levittää! Nopeasti hoidettu urakka. UV Water kestää hikeä, mutta vettä sen vedenkestävyys ei ole paras mahdollinen. Mutta toisaalta, uinnin jälkeen tulee lisätä aurinkosuojaa, joten tämä ominaisuus voidaan katsoa läpi sormien.

Hinta: 9,45-15,90 € / 150 ml
Saatavuus: Marketit ja tavaratalot sekä monet verkkokaupat

Lue lisää tuotteesta: 5 parasta aurinkosuojaa vartalolle

NIVEA SUN UV FACE SPF 30 & SPF 50

Nivealla on äärimmäiset hyvät aurinkosuojavoiteet kasvoille. Nämä toimivat jopa meikin alla! Koostumus on väriltään valkoista, mutta ei jää kasvoille valkoisena kalvona, vaan imeytyy iholle kuin mikä tahansa aurinkosuojakertoimellinen päivävoide. Itse pidän hieman enemmän Soothing Sensitive -versiosta, koska se on tuoksuton, kun taas Shine Control tuoksuu. Pidän näistä molemmista, enkä huomaa muita merkittäviä eroja noin muuten.

Molemmat aurinkosuojavoiteet säilyvät iholla miellyttävinä, vaikka niitä kerrostaa päivän aikana. Iho ei muutu tahmaiseksi, vaan pysyy yllättävän raikkaana, vaikka voidetta kerrostaakin. Ainut miinus on näiden vedenkestävyys. Uimista eivät kestä mitenkään erityisen hyvin, joten ehdottomasti pitää muistaa lisäillä aina uinnin jälkeen tai jos hikoilee voimakkaasti ja pyyhkii ihoaan.

Näitä Nivean Sun Face -aurinkovoiteita on nykyään kolmaskin versio, Anti Age & Anti Pigments Cream. Sitä en ole kokeillut, mutta voisin olettaa, että kyseessä on oikein kelpoinen voide.

Hinta: 8,50-13,90 € / 50 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot sekä monet verkkokaupat, kuten *Lyko, *Kicks, *Nordicfeel, *Eleven

Lue lisää tuotteesta: 5 parasta aurinkosuojavoidetta kasvoille 

LABELLO SUN PROTECT SPF 30

Huulivoiteista löytyy yllättävän kivasti aurinkosuojakertoimellisia vaihtoehtoja, eikä niissä hinnat kohoa merkittävästi aurinkosuojakertoimen myötä.

Labellon Sun Protect SPF 30 -huulivoide on oikein hyvä tuote suojaamaan huulia auringon haitallisilta säteiltä. Tuotteen koostumus on perinteisen huulivoiteen koostumus, joka kestää huulilla vettä ja hieman mekaanista kulumistakin. Suojakerroin on niinkin korkea kuin 30.

Mineraaliöljytön huulivoide suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Joten jos huulien suojaamisessa haluaa pihistellä, niin se on yllättävänkin helppoa.

Hinta: noin 2,50 € / 5,5 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja päivittäistavarakaupat

Lue lisää tuotteesta: 3x auringolta suojaava huulivoide

GARNIER AMBRE SOLAIRE HYDRATING SUN PROTECTION FACE MIST SPF 50

Vaikka olen merkannut postauksen kaikki tuotteet saaduiksi, niin tämä aurinkosuojasuihke on itse ostettu. Saadut tuotteet tulee aina ilmoittaa heti postauksen alussa. Minulle aiheuttaa usein hankaluuksia tällaiset postaukset, missä on monta tuotetta. Osan olen saanut, osan itse ostanut. Aika usein merkkaan kaikki saaduiksi, vaikka näin ei olisikaan. On vaan helpompaa sanoa kaikki saaduiksi kuin alkaa erittelemään niitä postauksen alun merkintään. Tällä menetelmällä en riko sääntöjä, kun taas ilmoittamatta jättäminen tahallisesti olisi huonompi juttu.

En tiedä, onko sillä merkitystä näin päin. Että merkkaan kaikki saaduiksi, vaikka niin ei olisikaan. Toisinpäin sillä on tietysti merkitystä, mutta onko näin päin ilmoitettuna?

Tämä Garnier Ambre Solaire -aurinkosuojasuihke on ihoa kosteuttava ja auringolta suojaavaa kasvosuihke, jota voidaan käyttää ja lisäillä pitkin päivää jopa meikin päälle! Luonnollisestikin tuote soveltuu myös vartalon iholle.

Todella näppärä tuote käsilaukkuun, kun voit lisäillä aurinkosuojaa suihkuttamalla milloin ja missä vain. Ei tarvitse taputella kasvoille! Näin korona-aikana sellainen aika hyväkin pointti.

Hinta: 9,90-11,95 € / 75 ml
Saatavuus: *Hajuvesi.fi, *Nordicfeel ja *Lyko sekä marketeissa ja tavarataloissa

Lue lisää tuotteesta: Meikin päälle käytettävät aurinkosuojasuihkeet

LIERAC SUNISSIME PROTECTIVE EYE CARE GLOBAL ANTI-AGING SPF50+

Oletteko huomanneet, että silmänympärysvoiteista on äärimmäisen haastavaa löytää aurinkosuojakertoimellisia versioita? Ne ovat kerta kaikkiaan kiven alla, mutta en vain tiedä, minkä kiven. Tietyt aurinkosuojavoiteet soveltuvat myös silmänympärysiholle, mutta harmillisen usein ne aiheuttavat silmien kirvelyä ja vuotamista. Ole siis tarkkana, mitä käytät silmänympärysihollesi.

Lierac ei todellakaan ole edullinen merkki, mutta niin hassulta kuin tämä kuulostaakin, Lierac on kokonaisedullisin aurinkosuojatuote silmänympärysiholle. Tämä on itse asiassa edullisin kokeilemistani korkean aurinkosuojakertoimen omaavista silmänympärystuotteista.

Lieracin puikkomainen aurinkosuoja silmänympärysiholle sisältää hyaluronihappoa sekä hyviä rasvahappoja, omega-3 ja -9. UVA- ja UVB-säteiltä suojaava puikko on täysin fysikaalinen suoja.

Korkean suojakertoimen puikkovoide häivyttää tummuutta silmien alta ja tuo valoa silmien alle. Hieman vahamainen koostumus vaatii allensa silmänympärysvoiteen tai kosteuttavan silmänympärysseerumin. Puikko ei itsessään ole erityisen kosteuttava, mutta se on kosteuden haihtumiselta ja auringon UV-säteiltä suojaava.

Puikkoa on helppo käyttää missä vain ja se kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Tuotteella voi suojata myös huulet, jos huulituotteesta ei löydy aurinkosuojaa.

Jos muuten tiedät hyvän, tai ylipäänsä tiedät korkean aurinkosuojakertoimen silmänympärysvoiteen, joka on myös edullinen, niin vinkkaa siitä kommenteissa.

Hinta: 26,55-31,90 € / 3 g
Saatavuus: apteekit ja apteekkiverkkokaupat

Lue lisää tuotteesta: 5 parasta aurinkosuojaa silmänympärysiholle

Tässä olivat vinkkini kalliimpien aurinkosuojatuotteiden kanssa samalla viivalla olevista, edullisemmista aurinkosuojatuotteista.

Aurinkoista ja ihanaa loppukesää!

Lue myös:

X