Glitz & Glam

Teema: Grimasin luomivärit - Räväkkä rock rock

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Värien leiskunta jatkuu. Tällä kertaa meikki on sellainen, että rohkeammat varmaankin uskaltaisivat ihmisten ilmoille. Itse ainakin voisin kesällä festareilla tai iltasella baarimeikkinä käyttää.

 Hain meikkiin ja lookiin rock- ja punk-henkisyyttä. Koska meikin ja lookin idea on kesäisyys, niin tein meikkipohjastani tummemman mitä minun ihoni tällee helmikuussa on. Käytin MSCHICin Baked Mineral meikkipohjaa sävyssä Light, joka on minulle tällee talvella hiukan liian tumma. Varjostin kasvoja ja lisäsin tummuutta Grimasin kiinteällä puuterilla sävyltään 09. Poskipunana NYX Mosaic Powder Peachy, joka onkin minun kesäposkipunani, sillä sen lämpöinen ja persikkainen sävy tekee talvella minun valkealle iholle tunkkaisen ja likaisen ilmeen. Talvisin suosin Lumikki efektiä, eli olen valkea ja käytän kylmiä, vaaleanpunaiseen taittavia poskipunia.
Korostuksiin käytin NARSin Albatros highlightia, jossa on kultainen ja lämmin hohde.

 Kampaukseni tein irokeesimäiseksi, mutta valitettavasti näissä kuvissa sen korkeus ja muoto ei näy ja pääse oikeuksiinsa. 🙁 Eli sliipit sivut, korkea keskeltä aina päälaelle asti. Taakse sivuponnari niskaan. Huomatkaa myös korvikset. ;D

 Vaatetus noudattaa meikin värimaailmaa, jotta kokonaisuus olisi pirteä ja räväkkä.

Huulimeikki on tehty Grimasin rajauskynällä ja huulipunalla. Rajasin huulet Grimasin Make-up Pencil P540 Red kynällä, jolla myös väritin huulet. Jätin aivan keskiosan värittämättä, jotta huuliin tulisi kolmiuloitteisuutta. Huulipunaksi levitin Grimasin Lipstick Pure 5-12, joka on oranssinen huulipuna, mutta punaisen rajauskynän vuoksi huulimeikin sävy on tummempi ja räikeämpi oranssi.

Liikkuvalla luomella Grimasin oranssinen punainen 540. Luomivaossa kirsikanpunainen 543. Luomivaon yläpuolella häivytyksessä keltainen 284. Kulmaluulla ja aivan sisänurkassa korostamassa ja valoa antamassa valkoinen 001.
Alaluomella ulkonurkan ripsirajassa 543 ja sen alapuolella häivytyksessä 284. Keskellä alaluomea 540. Sisänurkassa 284.

Massiivinen kissamainen rajaus Inglotin mustalla geelilinerilla 77.

Tähän voisi laittaa tekoripsetkin, mutta nyt minulla tässä meikissä ideana oli massiivinen rajaus ja kirkkaat värit luomella. Tekoripset veisivät liiaksi huomiota väreistä ja ”piilottaisivat” rajausta.

Meikissä käytetty 001, 284, 540 ja 543.

Minä oikeasti nautin tehdä meikkauksia laidasta laitaan näillä Grimasin luomiväreillä! Sain uudenlaisia inspiraatioita väreistä ja olen rohkeasti tehnyt värikkäitä meikkejä, joita en normaalisti meinaa edes omaksi iloksi tehdä tällee talvella. KIVAA! 🙂

Huomenna mennäänkin meikissä täysin toiseen ääripäähän, eli niukkaa, luonnollista ja arkista. 😉

Minua aina kovasti kiinnostaa tietää teidän lukijoiden omista meikkimieltymyksistä ja siksi kysynkin taas, että onko tämän päivän postauksen meikki liian räväkkä vai voisitko käyttääkin kesällä rantabileissä, festareilla tai illalla terassilla/baarissa?

Eilen postissa saapui loputkin palkinnot, joten lähipäivinä laitan Glitz & Glamin 1-vuotisarvonnan  pystyyn. 😉 Palkinnot ovat aikas kivat, jos yhtään luotatte sanaani. 😉 Joten tsekkailkaa Glitz & Glamia. ;D Saattaa olla, että tällä viikolla pamautan yhden jymypaukunkin, joten kannattaa ”roikkua hoodeilla”. ;D

X