Glitz & Glam

Paesen kulmakynä ja sävyllinen kulmageeli

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta

Jumitin pitkään samoissa kulmatuotteissa, mutta nyt viimeisen puolen vuoden aikana olen lähtenyt kokeilemaan itselleni uusia merkkejä. Paese ei ole minulle kaikista tutuin merkki, vaikka sitä olen joitakin tuotteita testaillut ja on minulta tullut yksi meikkipostauskin vuonna 2013, jossa käytän Paesen luomivärejä. Kuka tunnistaa minua noista kuvista? On muuten aika ohuet kulmakarvat, vaikka eivät ne enää tuohon aikaan niin kamalat olleetkaan.

Nykyään kulmani ovat paksummat ja teen ne eri tavalla. Tänään esittelen pari Paesen kulmatuotetta.

Paese Brow Couture Pencil

Aika perinteinen kulmakynä. Puinen kynä, jota teroitetaan, ja toisessa päässä on pyöreä kulmaharja.

Sävyvaihtoehtoja on kolme, joista minulla 01 Taupe. Hieman viileämpi, harmaampi ruskea.

Kynä on kovahko, mutta väriä tulee silti hyvin helposti. Ei tarvitse raapia väriä kulmiin, vaan sävyä saa helposti. Mattainen sävy näyttää hyvältä kulmissa.

Väri myös tasoittuu hyvin harjaamalla. Vaikka kyseessä ei olekaan pehmeä tai vahamainen kulmakynä, onnistuu tällä luonnollisten kulmien ehostus.

Paese Brow Couture Gel

Tämä on jännä kulmageeli. En ole koskaan aikaisemmin törmännyt vastaavaan. Yleensä kulmageelit ovat kuin maskaraharjoja. Niitä dipataan hylsyyn ja harjataan kulmiin – aivan kuin maskaraa ripsille. Paesen kulmageeli on pakattu vähän kuin valokynä, mutta siveltimen sijaan siinä on jännä harjas.

Hylsyn toisesta päästä kieritetään, jotta kulmageeliä tulee harjaan.

Kulmageeli on vähän sellainen, että vaatii hieman harjoittelua. Kannattaa aloittaa levitys suunnilleen puolivälistä kulmia, jotta kulmien lähtöihin ei tule liian tummasti väriä. Eli ensimmäiset vedot puolivälistä kulmia kohti kulmien päättymistä, sitten harjailla lähdöistä asti koko matkalta. Siten välttää liian voimakkaan sävyn saamisen kulmien lähtöihin.

Paese Brow Couture Gel -kulmageeliä on saatavilla kahta sävyä sekä sävytön. Minulla oleva Brunette on hyvin tummanruskea. Toisena sävyvaihtoehtona on vaaleampi Blonde.

Hyvät kulmat näillä Paesen kynällä ja kulmageelillä luo. Kynä on alusta asti helppokäyttöinen, mutta kulmageeli vaati hieman totuttelua. Tykkään meikata kulmani näin, että ensin kynällä pohjatyöt ja viimeinen silaus sävyllisellä kulmageelillä. Kynällä luodaan muoto kulmiin, paikataan koloja sekä annetaan väri. Sävyllisellä kulmageelillä viimeistellään ehostus ja tuodaan karvat kulmissa näkyvämmiksi.

Paesen meikkituotteiden saatavuus on kasvanut. Aikaisemmin en edes oikein tiennyt mistä Paesea sai. Ilmeisesti joistakin kauneushoitoloista, sillä Paese on ollut ammattilaisten käytössä oleva merkki. Nyt Google antoi paljon hakutuloksia ja niiden mukaan Paesea löytää Hehkusta.

Suositushinnaltaan Brow Couture Pencil -kulmakynä ja Brow Couture Gel -kulmageeli ovat 13,50 €.

Oikein kivaa päivää sinulle!

X