Glitz & Glam

Markettimerkin silmänympärysihoa kosteuttava peitevoide

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuoteet saatu L’Oréalilta

Vaivaako sinuakin erityisesti talvisin pintakuivuus ja kosteusköyhyys silmänympärysiholla? Tuntuuko, että peitevärit korostavat kuivuudesta johtuvia uurteita tai luonnollisia iän tuomia juonteita? Kannattaa lukea tämä postaus, sillä kosteuttava peitevoide ainakin vähän helpottaa tilannetta.

Sain L’Oréalilta kaikenlaisia meikkituotteita testailtavaksi, kuten peitevärejä, huulimeikkejä ja kaikenlaisia kulmien ehostustuotteita. Huomasin myös, että L’Oréalilla on rekisteröity vaihtunut hiusvärini, kun kulmatuotteissa oli lämpöisemmät sävyt kuin aikaisemmissa, mitä ovat minulle testiin lähettäneet.

Taisin ihan huudahtaa ääneen jonkun jes tai kiva, kun huomasin valokynämäisesti pakatut True Match -peitevärit. Silmiini osui pienen pieni teksti: 0,5 % pure hyaluronic acid.

Mahtavaa, sillä minä ainakin olen havainnut, että peitevärit eivät aina meinaakaan pysyä kosteina silmien alla. Tällainen peiteväri kuulosti välittömästi kiinnostavalta, ja siksi otin ne välittömästi testiini.

Kosteuttava peitevoide

L’Oréal Parisin True Match Eye Cream in a Concealer on peitevoide, jossa yhdistyy silmänympärysvoiteen kosteuttavat ja hoitavat ominaisuudet sekä peitevoiteen peittävyys ja valokynän luoma heleyttävyys.

Tämä True Match -tuotesarjan peitevoide sisältää 0,5 % hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja saa peitevärin säilyttämään kosteutensa.

Testiini sain kolme sävyvaihtoehtoa, joista keskimmäisen olen ottanut käyttööni.

Beige ja Peach peittävät tehokkaasti tummuutta silmien alla, kun taas vaaleanpunaisempi Porcelain kirkastaa ja antaa valoisamman silmien seudun.

L’Oréal Paris True Match Eye-Cream in a Concealer käytössä

Peitevärin koostumus on hyvin runsas, mutta kuitenkin notkea. Se tuntuu keveältä silmänympärysvoiteelta.

Koska peitevärin koostumus on kosteusvoidemainen, suosittelen levittämään peitevärin suoraan iholle. Tällä tarkoitan sitä, että alle kannattaa laittaa kaikki haluamat ihonhoitotuotteet, mutta meikkivoidetta kannattaa vältellä levittämästä silmänalusiholle.

Havaitsin, että meikkivoiteen päälle tämä peiteväri ei asetu kovin hyvin. Saat parhaimman lopputuloksen, kun vältät meikkivoiteen levitystä silmien alle. Peitevärin kosteusvoidemaisuus ilmeisesti hankaloittaa joidenkin meikkivoiteiden päälle levitettynä asettumisen.

Peiteväri levittyy niin sormin kuin siveltimellä. Itse olen tykännyt eniten siveltimestä, koska saan sillä häivyteltyä peitevärin reunat parhaiten.

Kuvasta näkeekin, miten True Match Eye-Cream in a Concealer kirkastaa silmänaluseni ja peittää kevyesti tummuutta. Luokittelisin True Matchin keskipeittäväksi sävyssä 1-2W Beige.

Kestävä peiteväri

Jos peitevärin määrän annostelee sopivasti tai lopuksi painelee sormella ylimääräisiä pois, olen huomannut, ettei puuteria edes tarvitse. Peiteväri pysyy hyvin paikoillaan. Tämä ominaisuus myös auttaa peiteväriä säilyttämään kosteutensa, kun puuteri yhdistettynä kuivaan huoneilmaan eivät saa silmänalusia näyttämään kuivilta ja korostamaan uurteita.

Hyvä peiteväri kuiville ja ikääntyneille silmänalusille

L’Oréal Paris True Match Eye-Cream in a Concealer on oiva tuote kuiville ja ikääntyneille silmänalusille. Se antaa keskipeittävän lopputuloksen, heleyttää silmänympärysihoa, pysyy ilman puuterointia ja ennen kaikkea tuntuu kosteuttavalta sekä säilyttää kosteuden silmänympärysiholla.

Oli tosiaan positiivinen yllätys. Tällaisia silmänympärysvoidemaisia peitevärejä saisi olla enemmänkin tarjolla.

L’Oréal Paris True Match Eye-Cream in a Concealer -peitevoidetta myydään marketeissa, tavarataloissa ja päivittäistavarakaupoissa, mutta sen voi myös tilata esimerkiksi *Eleveniltä, *Cocopandalta, *Bangerheadilta ja *Nordicfeelilta.

Hinnaltaan peitevoide on 9,50-13,50 € / 2 ml.

Oletko kokeillut tätä markettipeiteväriä? Mitä pidit siitä?

Lue myös:

Kumpi ensin, meikkivoide vai peiteväri?

5 parasta peiteväriä marketeista

Edullinen peiteväri aikuiselle

X