Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Apina

Teksti:
Anna.fi

Vuosi 2015 avaa Apinalle yleisen ilon ja onnellisuuden lisäksi erinomaiset näkymät sekä rakkaus- että raha-asioissa.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Apina

Nokkela Apina on varsinainen seuraeläin, joka tunnetaan loistavista keskustelutaidoista. Samalla Apina on utelias ja levoton luonne, joka ei haluaisi pysyä hetkeäkään paikoillaan. Merkin länsimainen vertailukohde on Leijona.

Yleiskatsaus

Vuosi 2015 tarjoaa Apinalle positiivisuutta ja menestystä. Olet tehnyt monen vuoden ajan paljon töitä, ja nyt se palkitaan. Apinan ja Vuohen merkit sopivat yhteen, joten Vuohen vuosi 2015 tarjoaa sinulle monia hienoja mahdollisuuksia.

Olet älykäs ja valtavan kekseliäs, ja sinun on helppo vaikuttaa ympärilläsi oleviin ihmisiin. Hyödynnä tätä taitoasi positiivisella tavalla ja levitä huomiotasi uusiin suuntiin. Sinulla on enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. Nyt on oivallinen aika myös tyydyttää loppumatonta tiedonjanoasi opiskelemalla jotain niistä monista asioista, joista olet kiinnostunut.

Rakkausasioissa Apinan kannattaa tänä vuonna jättää kaikenlainen suostuttelu sikseen, sillä suora lähestymistapa kantaa parhaiten hedelmää. Kun ystäväsi lähestyvät sinua hyvien neuvojen toivossa, ole kärsivällinen ja kuuntele heitä.

Olet tänä vuonna täynnä energiaa ja innostusta. Apinan merkki on muutenkin tunnettu varsin eloisana, mutta Vuohen vuosi nostaa tämän elementin vielä entistä suurempaan aktiivisuuteen. Muista kuitenkin, että liiallisuus voi äkkiä kääntyä haitaksi missä hyvänsä asiassa. Näin ollen on hätäilemisen sijaan parempi olla alusta asti huolellinen.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Olet erityisen onnekas tänä vuonna sydämen asioihin liittyen. Onni on parisuhteessa puolellasi, mutta ystävyyssuhteissasi saatat kohdata jonkin verran haasteita.

Jos olet sinkku, kohtaat syksyyn mennessä lukuisia kiehtovia rakkausnäkymiä. Kun olet viehättävä, aito itsesi, sinun ei tarvitse suostutella ketään kumppaniksesi. Kohtasitpa rakkausasioissa mitä tahansa, yksi neuvo kantaa sinut erityisen pitkälle: ole oma itsesi!

Jos olet vakiintunut, tänä vuonna on oikea aika osoittaa kumppanillesi, mitä hän sinulle merkitsee. Älä syyllisty omahyväisyyteen, vaan pidä kipinää yllä romantiikalla ja järjestämällä laatuaikaa kumppanisi kanssa. Suhteella on kaikki potentiaali nousta tänä vuonna uudenlaisiin sfääreihin, ja monet Apina-merkin alla syntyneet menevät Kiinalaisen horoskoopin ennusteen mukaan tänä vuonna naimisiin. Jos sinulla ja puolisollasi on perheenperustamishaaveita, nyt on hyvä aika myös lähteä toteuttamaan niitä.

Olet tänä vuonna erityisen tärkeä tuki ystävillesi. He kaipaavat olkapäätäsi entistä enemmän selvitäkseen omista kriiseistään. He näkevät sinussa olevan vakaan voiman ja janoavat siksi neuvojasi. Anna ystäville aikaasi ja kohtele heitä lempeästi. Myöskään yhteinen loma ystävien kesken ei olisi ollenkaan hullumpi ajatus.

Terveys

Apinan merkin alla syntyneet saavat tänä vuonna nauttia erinomaisesta terveydestä ilman suurempia pulmia. Terveenä pysyminen ei ole koskaan ollut sinulle kovin merkittävä kysymys, mutta sitä ei kuitenkaan pitäisi ottaa itsestäänselvyytenä.

Aikatauluta kalenteriisi kaikki tärkeät, rutiininomaiset lääkärikäynnit ja pidä niistä kiinni! Vaikka elät koko tulevan vuoden hektistä arkea, muista mukautua kaikkiin niihin vaatimuksiin, joita kehosi mahdollisesti sinulle esittää.

Jos joitakin haasteita esiintyy, ne liittyvät Vuohen vuonna energiaan ja kestävyyteen. Uusien työtehtävien mukanaan tuoma stressi pakottaa sinut nousemaan tilanteen yläpuolelle ja kasvattamaan elinvoimaasi kaikin mahdollisin keinoin. Nyt on oikea aika keskittyä ennen kaikkea henkiseen hyvinvointiin. Hoida mieltäsi huolehtimalla myös siitä, että pidät kiivaan työtahtisi vastapainoksi riittävästi lomaa.

Ura

Apinalle tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia saavuttaa entistä suurempaa tyytyväisyyttä työssään. Vuohen vuosi 2015 saattaa tuoda eteesi uuden aseman, jolloin sama tuttu työpaikkasi tarjoaa sinulle kaipaamaasi uutuudenviehätystä.

Lähtökohtaisesti tänä vuonna näkymät ovat kuitenkin parhaimmat siihen, että pysyttäydyt ainakin jossain määrin tutuissa työkuvioissa sen sijaan, että loikkaisit täysin tuntemattomaan. Mitä kauemmin jaksat sitoutua nykyiseen työhösi, sitä paremmalta se näyttää silloin, kun siirryt siihen tehtävään, joka kiinnostaa sinua enemmän. Apina kyllä selviää mistä tahansa vastaan tulevasta uudesta tilanteesta, mutta levottomana sieluna sinun voi olla vaikeaa pysyä yhdessä paikassa kovin pitkään.

Apinalla on monia kykyjä, joiden ansiosta hän on loistava työntekijä. Sopeudut hyvin uusiin tilanteisiin sekä siedät hyvin paineita ja muutoksia. Samaan aikaan Apina on merkkinä hyvin levoton ja hänen voi olla vaikeaa sopeutua perinteiseen ”yhdeksästä viiteen” -työhön.

Jos saat sisäisen rauhasi kasvamaan tänä vuonna, se auttaa sinua työsi hoitamisessa ja avaa todennäköisesti matkan varrella eteesi uusia urapolkuja.

Raha

Monesta muusta Kiinalaisen horoskoopin merkistä poiketen Apinan vakiovarustukseen kuuluu erittäin vahva taloudellinen ansioluettelo. Vakaa tilanteesi mahdollistaa elämässäsi nopeallakin varoitusajalla tulevat muutokset ja mielenrauhasi hyötyy suuresti siitä, että säästötililläsi on aina rahaa pahan päivän varalle.

Jos jatkat säästämistä myös koko vuoden 2015, sinulla ei tule olemaan hädän päivää taloudellisesta taantumasta huolimatta.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Sunsigns.org Kuva: Colourbox.com

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös:

Apinan luonnekuvaus Kiinalaisen horoskoopin lukeminen Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X