Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Härkä

Teksti:
Anna.fi

Härän on nyt aika ottaa kaikki ilo irti asioista, joita hän kohtaa elämässään. Nauti siis niin rakkaussuhteissa kuin työelämässäkin!

Kiinalainen horoskooppi 2015: Härkä

Luonteeltaan looginen ja positiivinen Kiinalaisen horoskoopin Härkä arvostaa vakaata elämää ja pitää jalat tukevasti maassa. Merkin länsimainen vastine on Kauris.

Yleiskatsaus

Kiinalainen horoskooppi povaa Härälle runsaasti mahdollisuuksia vuonna 2015. Samalla sinun täytyy tänä vuonna valita polku, jota haluat pidemmällä tähtäimellä kulkea. Harkitse suuria päätöksiä tarkasti, sillä valintasi tulevat vaikuttamaan tulevaisuuteesi merkittävästi.

Härkä on tunnettu rohkeana ja inspiroivana henkilönä: toiset hakevat sinusta inspiraatiota ja toivoa omaan elämäänsä. Olet loistava myös vanhempana, ja toiset mielellään vastaanottavat sinulta vinkkejä myös tällä osa-alueella.

Vointisi on vuoden aikana kaiken kaikkiaan vakaa ja hyvä, mutta koska Härkä on luonteeltaan Vuohen vastakohta, hän saattaa Vuohen vuonna 2015 kohdata normaalia enemmän haasteita. Kestävä ja päättävinen Härkä kuitenkin selättää haasteet ongelmitta – joskus asioiden eteen vain täytyy ponnistella vähän enemmän kuin yleensä.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Saat tänä vuonna paljon arvostusta osaksesi ja charmisi ei jää keneltäkään huomaamatta. Kiinalainen horoskooppi povaa suurta mahdollisuutta siihen, että Härkä joko löytää etsimänsä rakkauden tai saa nykyisessä suhteessaan rakkauden liekin uuteen roihuun. Olipa kyseessä kumpi tahansa, vuonna 2015 rakkausrintamalla on näköpiirissä suuri seikkailu.

Härkä on hellä ja uskollinen kumppani. Ehdoton vahvuutesi on, että osaat luoda todella vahvat siteet rakastamaasi ihmiseen. Haasteena puolestaan voi olla, ettet ole kovin romanttinen. Tänä vuonna kuitenkin näet entistä paremmin toisen henkilön todelliset motiivit silloin, kun olet tietoinen hänen tunteistaan. Tämä antaa sinulle rohkeutta tuntea itsekin entistä voimakkaammin.

Parisuhteessa oleva Härkä viehättää voimakkaasti kumppaniaan ja luvassa on monia romanttisia hetkiä. Samalla reagoit itsekin kumppanisi tarpeisiin entistä herkemmin. Härän merkin alla syntyneillä saattaa olla tiedossa myös perheenlisäystä.

Sinkku-Härkä etsii tänä vuonna kumppania vakavalla mielellä ja perhe-elämäänsä vahvistaakseen. Pyörremyrskyn kaltaiset rakkauskokemukset ovat nyt läsnä järisyttävämpinä kuin koskaan aikaisemmin: intohimon hyökyaallon rinnalla on luvassa voimakasta turbulenssia, joten muista kiinnittää turvavyösi!

Terveys

Vanha sanonta “terve kuin härkä” osoittautuu vuonna 2015 todeksi. Muista kuitenkin varata kalenteristasi aikaa säännöllisten lääkärikäyntien hoitamiseen. Työkiireet saattavat koetella välillä kestävyyttäsi, mutta suurempia huolia ei ole Kiinalaisen horoskoopin ennusteen mukaan näköpiirissä.

Vuohen vuonna kyse on ennen kaikkea sisäisestä rauhasta, joten on erityisen tärkeää, että Härkä löytää sen itsestään. Sinun on pidettävä elämän eri osa-alueet balanssissa keskenään ja löytää toimiva suhde työn ja rentoutumisen välillä. Esimerkiksi jooga ja pitkät kävelylenkit luonnossa ovat Härälle oivia apukeinoja mielenrauhan tavoitteluun.

Ura

Jotkin uraan liittyvät haaveesi ovat ehkä aiemmin romuttuneet, mutta vuosi 2015 tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden toteuttaa ammatillisia haaveitasi. Olet tehnyt työssäsi kaiken ohjekirjan mukaan ja saanut aikaan odotukset ylittäviä tuloksia. Näin ollen on selvää, että työsi palkitaan tavalla tai toisella.

Härän yksi merkittävä ominaisuus on se, että hän viihtyy missä tahansa työympäristössä. Jos uppoudut työhösi koko sydämelläsi, itsensä kehittämisen mahdollisuudet ovat rajattomat. Ainoa haaste voi olla se, että työskentelet mieluummin yksin kuin ryhmässä.

Yhteistyökumppanit ja esimiehet antavat yleensä tehtävät mieluiten sinulle, koska hoidat työsi erinomaisesti. Opettele kuitenkin sanomaan ei, ja muista, että yhteistyö on itsenäisen työskentelyn rinnalla varsin arvostettu taito.

Vuonna 2015 Härälle saattaa tarjoutua mahdollisuus edetä johtotehtäviin. Edellytyksenä kuitenkin on, että opit matkan varrella tunnistamaan ihmiset, jotka yrittävät häikäilemättömästi hyötyä sinusta.

Raha

Vuosi on sinulle taloudellisesti varsin hyvä. Rahasade tulee niskaasi todennäköisesti tekemästäsi työstä, mutta kyseessä voi olla myös perintö.

Jotta lähitulevaisuudessa välttyisit rahaan liittyviltä kiistoilta, sinun on viisasta laittaa osa varoista sukan varteen. Säästöt saattavat tulla tarpeen esimerkiksi siinä tapauksessa, että kasvanut perhekoko edellyttäisi suuremman asunnon ostamista.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Sunsigns.org
Kuva: Colourbox.com

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös:

Härän luonnekuvaus Kiinalaisen horoskoopin lukeminen Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X