Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi elokuu 2018

Lue, mitä elokuun 2018 kuukausihoroskooppi lupaa sinulle!
Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Jos heinäkuussa monet planeetat olivat peruutusvaihteella, niin nyt elokuussa alkavat eteenpäin vievät energiat virrata vahvemmin, kun dynaamiset Merkurius ja Mars lähtevät etenemään kuun loppupuolella viikon välein. Merkurius kerää rohkeutta Leijonan merkistä ja Mars peruuttaa Kauriin puolelle hakemaan maata muuttavaa voimaa, jolla oma luovuus herää täyttämän oman kohtalon ja oman vapauden vaatimuksia. Sillä jo seuraavassa kuussa Mars palaa Vesimiehen merkkiin ja saa vapauttavan laatunsa takaisin. Merkurius kääntyy etenevään suuntaan 20. päivä ja Mars 28. päivä. Tuo viikko on varmasti dynaaminen, varsinkin Leijonille ja Kauriille.

Kuukauden alkupuolella on varsin mielenkiintoinen kuvio, jossa ilman merkit Vaaka ja Vesimies, sekä maan merkit Härkä ja Kauris osallistuvat kuvioon, jossa Mars ja Venus tekevät kolmiota ilmamerkeissä ja Saturnus ja Uranus maan merkeissä. Kaikki vaikuttaa harmoniselta ja hienolta, mutta: toki on niinkin, että Venus ja Saturnus ovat neliössä, samoin kuin Mars ja Uranus. Vaikuttaa siltä, että parisuhteissa (ja kaikissa ihmissuhteissa) on vahvasti tapetilla parisuhteen menneisyyden ja tulevaisuuden kysymykset. Itse kukin voi valita mennäänkö eteenpäin diplomatian vai sodan merkeissä. Aidolla tunteellisella yhteydellä ja myös kohtalon ja yhteisten valintojen ymmärtämisellä rauha voidaan säilyttää.

Kuukauden dynaamiselle loppupuolelle osuu vielä kuvio, jossa ovat mukana Merkurius, Venus, Jupiter ja Neptunus. Tämän tapahtuman vaikutuksia on vaikea kuvailla kovin lyhyesti, mutta siinä on tarjolla rohkeimmille Leijonille ja Skorpioneille tilaisuuksia nopeille läpimurroille. Kaloille ja Vaaoille asetelma voi olla tunteellisen selkeyden ja totuudellisuuden kannalta aika haastava. Ehkä on mainittava vielä, että 11. päivä on osittainen auringonpimennys, joka saattaa vaikuttaa herkimpiin meistä aikalailla eksyttävästi. Kaiken kaikkiaan elokuu vaikuttaa hienon eteenpäinmenevältä ja vahvalta laadultaan.

Oinas

Oinaat saavat kaivaa aika syvältä, jotta se kultakimpale tässä kuussa löytyy. Täytyy tulla omalta mukavuusalueelta vähän ulos. On niin mukava tehdä omasta lähtökohdastaan, mutta nyt tekemiseen täytyy yhdistää yhteistä hyvää ja pyrkimystä parempaan. Jos alkaa tuntua, että homma on tekemisen arvoinen pelkästään sen takia, että se on kiva tehdä ja se varmaankin rakentaa jotakin, homma voi onnistua. Nyt tarvitaan enemmän duuoo kuin sooloo.

Rakkaus

Duuoo tarvitaan myös ihmissuhteiden ihmeellisessä maailmassa. Tilanne tulehtuu aika helposti, koska naiselliset ja miehiset energiat ovat aivan erilaisessa kosmisessa tunnelmassa. Oinailla sopu ja rakentava tunnelma säilyy parhaiten, kun muistaa myös kuunnella ja olla sosiaalinen. Omat ideat huutavat toteuttamista ja isoja ratkaisuja, mutta niitä ei voi nyt tehdä ihan ilman kuuntelua ja yhteistä prosessointia. Kaikki täytyy nyt rakentaa tukevasti olemassa olevan pohjalta ponnistaen.

Härkä

Melkoista yllätysten aikaa taitaa olla elokuu Härälle. Kaikki tuntuu tulevan vähän puun takaa ja epämukava olo hiipii puseroon, kun tuntuu vähän väkisin siltä, että Härkää on pidetty pimennossa ja vähän jopa sumutettu. Aika paljon on kuitenkin kyse siitä, ettei ajan perustunnelma ollenkaan sovi omaan rytmiisi. Kuvittelet helposti muilta pahantahtoisuutta, jota ei välttämättä ollenkaan ole. Olet koko ajan vähän edellä tai jäljessä. Alkukuusta vauhtia on liikaakin ja sitten on vähän pakko hidastaa.

Rakkaus

Erityisesti miespuoliset Härät kärsivät nyt kärsimättömyydestä. Mutta kaikkien Härkien on nyt vaikea tyytyä siihen, mitä on ja ottaa toisia huomioon. Tällainen kaikki tänne mulle heti nyt -asenne voi olla muille aika vaikea. Jos pystyt taas ymmärtämään, että isot asiat vaativat hieman aikaa ja yhteistyötä, voi elämä näyttää myös niitä parhaita puoliaan. Härillä on suuri vastuu omissa valinnoissaan ja sota ja rauha ovat nyt niin lähellä toisiaan. Tasapaino tunteiden ja elämän muotoilun välillä on herkkä laji.

Kaksoset

Kun Merkurius lähtee etenemään kuun puolen välin jälkeen alkaa Kaksosilla otollinen aika. Mitään ei saa ilmaiseksi, mutta menemällä omalla laadullaan mukaan toimintaan joka tuntuu kiinnostavalta, voi hyvinkin aueta maalipaikkoja. Et ole nyt mitenkään kärjessä, mutta siellä pelinrakennuksen puolella on kyllä osaavalle ja innostuneelle tilaa. Ilman muuta onnistuminen ja menestys vaativat sitä, että se innostus on aitoa ja intuitiivisen vahvaa pelisilmääkin tarvitaan.

Rakkaus

Kaikkein tärkeintä Kaksosille on säilyttää oma tasapaino kaikissa olosuhteissa. Nyt eletään ihmissuhteissa vaihetta, jossa tapahtuu suuria asioita, vanhasta luovutaan ja uutta luodaan. Kaikki ei ole ollenkaan helppoa. Kaksosilla pysyy kuitenkin homma hallussa, jos keskityt vain ja ainoastaan siihen, että viihdyt itsesi ja muiden ihmisten, erityisesti erityisesi kanssa. Luottamuksen kautta kaikki menee vähitellen kaaoksesta kohdilleen, eikä sitä kaaostakaan välttämättä tarvita.

Rapu

Alkukuun taivastapahtumat saavat sinut odottamaan innolla tulevaa. Kaikki ei kuitenkaan mene ollenkaan sillä tavalla kuin oletat. Sinun onkin parasta laittaa intuition ja yllätyksellisyyden sietämisen säädöt ihan maksimiin. Silloin saat kyllä kiinni niistä sadon herkuista, joita nyt on tarjolla. Jupiter ja Neptunus ovat hyvässä kulmassa, mutta sinun on oltava tarkkana siinä, ettet lähde mukaan sinulle vääriin aloitteisiin. Muiden ihmisten taholta on odotettavissa yllätyksiä, jotka kertovat kyllä sinulle suunnan.

Rakkaus

Venus on nyt Vaa’assa ja aika haastavassa kulmassa sinulle. Jäät helposti kiinni menneeseen ja kaikki vaatimukset uudesta ja uudistumisesta tuntuvat hyvin ahdistavilta. Loppujen lopuksi tulet huomaamaan että se, mitä yritit vastustaa olikin juuri sitä mitä tarvitset. Sinun on annettava itsellesi ja suhteellesi mahdollisuus uudistua. Muutos, jota vastustat, on paras ystäväsi. Miten mahtavalta se vapaus tuntuukaan, kun olet kohdannut pahimpia pelkojasi, voittanut niitä ja tehnyt niistä jopa ystäviä.

Leijona

Merkurius viipyy merkissäsi koko kuukauden: on siis aika tehdä kaikkea konkreettista, järjestää asioita, kommunikoida, toteuttaa. Peruutusvaiheen aikana on kaikki tarkistettava huolellisesti ja varmistettava, että omaat oikeat tiedot kaikista aloitteista, joita aiot toteuttaa. Kun sitten kaikki alkaa loksua paikalleen, sinun on kuunneltava omia tunnelmiasi hyvin tarkasti. Oma tasapainosi ja hyvinvointisi ohjaa tekemistäsi. Omat unelmasi kolkuttavat ovellesi ja vaativat uskallusta. Uskallatko?

Rakkaus

Etenkin alkukuu on vahvaa kehitys jaksoa ihmissuhteissa. Nyt voitte tehdä yhdessä ja yhteistyöllä elämästänne paljon parempaa. Sinkuille kohtaamisissa on vahvasti elämän maku ja koko. Olet ehkä tyytymässä liian vähään ja vanhaan. Toivottavasti muut laittavat sinuun vähän liikettä ja säpinää, sillä nyt riskinotolla voitot ovat vielä paljon suurempia. Jotenkin tulee sellainen kuva, että sinun kannattaa ottaa nauttien ja rennosti ja antautua muutokselle, joka tuodaan sinulle kultalautasella.

Neitsyt

Sinä olet hyvin luonnollisella tavalla tapahtumien rytmissä ja laadussa mukana. Mars on tulossa takaisin Kauriisen kuukauden puolivälissä, mikä tarkoittaa sitä, että ne tulevaisuuden näkymät, joissa olet elänyt saavat nyt konkreettisia mahdollisuuksia. Voit alkaa toteuttaa merkittäviä projektejasi nyt, etenkin elokuun loppupuolella, kun Mars kääntyy etenevään suuntaan taas. Keräät vain kaiken intosi kasaan ja loppukuusta lähdet liikkeelle kaikella voimallasi.

Rakkaus

Sinulla on yksi kaikkein parhaista asemista tämän kuun ihmissuhdeasetelmassa. Olet tasapainossa itsesi kanssa, joten sinulla ainakin pitäisi olla rohkeutta kaikkiin niihin muutoksiin, joita aika vaatii. Nyt on todella tärkeää pitää katse tiessä, kun menet kohti tulevaisuutta, mutta äärimmäisen tärkeää on myös muistaa, mistä tulet, mikä sinulle on ollut tärkeää ja millaisena näet tulevaisuutesi. Aika ja sen mahdollisuudet vaativat rohkeutta, mutta se palkitaan yhä aidommalla elämällä.

Vaaka

Ainoa, mikä voi nyt estää sinun menestystäsi ja hyvää kehitystä, on epärehellisyys itsellesi. Kaikki muu on kohdallaan, mutta Neptunuksen asema vaatii tunnistamaan aidon sekä omissa että muiden motiiveissa. Samainen sumujättiläinen saattaa myös hidastaa sinua aivan suotta: jos jäät fiilistelemään, etkä siirrä kaikkea välittömästi tai etenkin loppukuun puolella, käytäntöön, voit menettää ne hedelmät, jotka juuri ovat kypsyneet. Carpe Diem eli tartuppa hetkeen…

Rakkaus

Elämän parasta aikaa! Alkukuu on oivallusten, ideoiden ja uudistumisen juhlaa. Älä anna myöhemmin tapahtuvan Marsin perääntymisen hämätä: kaikki se hieno on ihan totta, mutta kosmos vähän säätää suunnitelmiasi menemään paremmin kuin osaat itse suunnitella. Se voi olla vähän hämmentävää. Kaikki se hieno, mikä nyt elokuussa vilahtaa näkyville, kannattaa jättää kehittymään hiukan ja sitten syyskuun puolella voi parisuhteen asioissa olla taas uutta virtaa.

Skorpioni

Merkkisi keskellä myhäilevä Jupiter aktivoituu kuun loppupuolella, kun se saa linjat auki viestinviejään eli Merkuriukseen Leijonassa. Mukana kuviossa Venus ja Neptunus tekevät sinun menestystarinastasi tässä kuussa aika jännittävän. Innostavat asiat saavat sinut liikkeelle. Aavistukset ja tunnelmat ovat hyvin vahvassa osassa, kun ohjaat alustasi. Kuvio on hyvin dynaaminen, intuitiivinen, arvaamaton ja tunnerikas. Kun seuraat sisäisiä oppaitasi, etkä pelästy yllätyksiä, saat mahtavan kuukauden.

Rakkaus

Näyttää siltä, että Skorpionin hyvä vaihe jatkuu myös ihmissuhderintamalla. Ainoa esteesi mahtavalle, uudistavalle ja voimia antavalle kuukaudelle olet sinä itse. Jos pidät kiinni vanhoista tavoista ja uskomuksista, missaat sen kaiken hienon, jota tämä kuukausi on mukanaan tuomassa. Nyt eteenpäin ja uusille tasoille mennään aika vauhdilla ja menneisyydestä voi ottaa vain kaikkein merkityksellisimmän mukaan. Tulevaisuus alkaa nyt.

Jousimies

Jousimiehille kuun loppupuoli, kun Merkurius Leijonassa lähtee etenemään, on mahtavan aloitteellista aikaa. Avainasemassa onnistumisille on Venus omassa merkissään Vaa’assa, josta se viestittää nyt, että ihmissuhteiden on tärkeintä olla kunnossa, jotta voit jotakin rakentaa. Mitään ei saa jättää kesken, vaan kaikki on rakennettava siten, että olemassa oleva otetaan mukaan. Tavalla tai toisella. Näkymää sumentaa vahvasti merisumumainen Neptunus. Etene siitä huolimatta rohkeasti.

Rakkaus

Sinun on omaa hyvinvointiasi tarkkailemalla ja tukemalla pyrittävä järjestämään asianne sellaiselle tolalle, että voit todellakin nauttia olostasi. Se vaatii varmasti rohkeutta ja avointa kommunikointia, mikä on aina etukäteen hieman pelottavaa. Sukulaismerkkisi Leijonan mukaisesti sinun on ajateltava todellakin sitä, mikä sinut saa loistamaan ja olemaan itsellesi uskollinen. Vasta silloin voit aidosti antaa myös toiselle ja toisille. Terve itsekkyys toimii nyt yhteisen hyvän eteen.

Kauris

Sinulla on nyt hyvin tärkeä ja aktiivisuutta vaativa rooli. Tähdet ovat sellaisessa asemassa, että sinulla on nyt paljon vastuuta sivun kääntämisessä. Sinun on otettava huomioon monta asiaa, joista tärkeimpänä on se, että taistelut ja vastakkainasettelut vältetään: ne ovat nyt täysin turhia ja äärimmäisen vahingollisia. Sinun roolisi on paljon vartijana katsoa, ettei uudistuksesta taas tule jotakin sellaista, jossa menneen tilanteen hyvät puolet hukataan. Siirrä aikaisemmat kokemuksesi uuteen aikaan.

Rakkaus

Olet nyt hyvin omistautuva. Ehkäpä olet sitä liiaksikin. Et ehkä ole huomannut, mutta ihmiset ympärilläsi muuttuvat ja sinun on myös muutettava omia käsityksiä ja käyttäytymistä heidän, ja oman, muutoksesi mukana. Jos mitenkään voit vääntää sydämesi siihen asentoon, että pystyt rakastamaan ihmistä juuri sellaisena kuin hän on nyt ja millaiseksi hän itse toivoo muuttuvansa, voit olla parasta mahdollista seuraa.

Vesimies

On jotenkin todella mahtavaa, kun Mars on ihan merkkisi alussa vielä alkukuussa ja palaa sinne ensi kuun puolella. Saat vähän esimakua sitä hurjasta uudistusenergiasta, jonka Mars saa liikkeelle yhdessä Uranuksen kanssa. On ehkä hyväkin, ettei kaikki se radikaali ja sähköinen energia rysähdä ihan kerralla niskaasi. Sinulle on nyt äärimmäisen tärkeää, ettet käytä voimaasi konflikteja synnyttävällä tavalla. Vallankumous voidaan tehdä myös hymyilemällä?

Rakkaus

Sinulla on ehkä nyt vähän liian kiire… Yritä ottaa toisten tunteet huomioon, samoin kuin se, että he saattavat haluta pitää kiinni joistakin asioista, jotka sinusta eivät ole enää niin tärkeitä. Tunteet saattavat mennä tällaisessa ristiaallokossa, jossa uusi ja vanha taistelevat olemassaolonsa oikeuksista, melkoiseen myllerrykseen. Auttaa luultavasti, jos tosiaan tiedostat ja muistat, että kaikkien sisäinen maailma on ihan eri, ainutlaatuinen. Siksi kai ihmissuhteet niin hienoja ovatkin.

Kalat

Kalojen merkin Neptunus hämmentää vahvasti tekemistäsi, vaikka energiaa onkin. Periaatteessa kaikki mahdollisuudet ovat olemassa, mutta tarvitset paljon itsetuntemusta ja ennakkoluulottomuutta, että saat tämän alkukuun mahdollisuuksien portin löydettyä. On tärkeää, että hoidat mahdollisimman paljon asioita loppuun ja järjestelet elämäsi fengshuita mahdollisimman tyydyttävään muotoon. Keskeneräiset ja roikkuvat asiat ovat nyt myrkkyä.

Rakkaus

Olet epätietoisessa tilassa sen suhteen, mitä haluaisit säilyttää ja mihin haluaisit muutosta. Joudut helposti pois tasapainosta ja jyrkät kannanotot muilta loukkaavat sinua nyt suorastaan ylihelposti. Ihmissuhteittesi historia nousee nyt pintaan vanhojen haavojen muistuttaessa itsestään. Parasta on itsekin katsoa nyt vain tulevaisuuteen, tutkia omassa sydämessään sitä, mitä todella haluaa. Se onnistuu parhaiten kuvittelemalla se parempi elämä. Ehkä jopa tekemällä ”Aarrekarttoja”.

Lue myös:

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

 www.astro.fi

 

X