Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 19.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Rakkauselämässä säkenöi jännittävällä tavalla Venuksen tehdessä ekstiiliä Uranukselle. Yllättäviä kohtaamisia ainakin sellaisille, joiden kartan Venukselle osuu voimakkaita ohituksia.

Oinas

Kaipaat tänään uusia tuulia elämääsi etkä ole valmis tyytymään tavanomaiseen rutiiniin. Kukaan muu kuin sinä itse ei pysty helpottamaan olotilaasi. Ei pidä kuvitella, että uudet tuulet löytyvät aina yhteisistä tekemisistä tai edes kumppanin hyväksymistä tekijöistä. Jos sitä odotat, niin hukkaat elämäsi.

Härkä

Tänään on hyvä päivä keksiä jotain tavallisesta poikkeavaa yhteiseen iltaan rakastettusi kanssa. Olet kekseliäällä tuulella, joten pistä toimeksi. Älä yritä tällä kertaa miellyttää kumppaniasi vaan rakenna kokonaisuus omien mieltymystesi varaan. Sinuunhan hän on rakastunut ja sinusta hän iloisesti yllättyy.

Kaksonen

Huomaat kaipaavasi jotain selvää muutosta parisuhde-elämääsi, mutta ota rauhallisesti ja mieti ensin mitä se käytännössä voisi olla. Usein tässä tilanteessa ilmenevät tarpeet ovat sellaisia, joita ei missään nimessä voi kertoa kumppanille. Luottamuspula ei tiedä hyvää yhteiselle tulevaisuudellenne, joten avaa suusi.

Rapu

Olet hyvin valoisalla ja avoimella tuulella elämääsi pyrkiviä uusia asioita kohtaan. Uskalla olla tänään hiukan vallaton ja poiketa tutuista rutiineista. Törmäät johonkin mielenkiintoiseen asiaan tai ihmiseen, joka saa sinut oivaltamaan tärkeitä asioita rakkauselämässäsi.

Leijona

Kiinnostut tänään jostakin uudesta asiasta tai ihmisestä, mutta et pysty viemään asiaa haluamallasi tavalla eteenpäin. Lopeta kaikki yrittäminen ja anna oivalluksen lahjan tulla avuksesi. Toimimalla koko päivän hetken mielijohteitasi noudattaen huomaat edenneesi haluamallasi tavalla.

Neitsyt

Kaipaat päivääsi piristystä ja olet sopivan innokkaalla tuulella tarttumaan johonkin yllättäen esille nousevaan tilaisuuteen. Älä jarruttele vaan päästä sisälläsi innokkaana odottava lapsi kokemaan jotain sellaista, joka saa sinutkin hymyilemään. Älä tee elämästä liian vakavaa.

Vaaka

Tiedät, mitä elämältäsi haluat ja tänään tunnet kiusallisen selvästi, missä tilanteissa tarpeesi eivät toteudu. Levoton olotila ja tyytymättömyys nykyisiin olosuhteisiin on vain merkki siitä, että voit juuri tällä hetkellä tehdä asialle jotakin. Yhdelläkään ihmisellä ei ole oikeutta estää sinua nauttimasta elämästäsi.

Skorpioni

Tässä päivässä on mielenkiintoista säihkettä ja saatat tuntea tarvetta nauttia tästä tunteesta jollakin erikoisella tavalla. Saat siihen varmasti hyvinkin houkuttelevan tilaisuuden, jota et kuitenkaan pääse käyttämään hyväksesi ilman kunnon irtiottoa urautuneesta päivärytmistä.

Jousimies

Tunnet rauhattomuutta ja levottomuutta sinulle läheisen ihmisen seurassa, mikäli koet hänen rajoittavan sinun elämääsi jollakin tavalla. Levottomuus on vakava merkki siitä, että elämäsi on luisumassa pois omasta hallinnastasi. Jos niin pääsee käymään, ei rakkaudelle enää jää tilaa. Pitäisi kai tehdä jotain?

Kauris

Olet energisellä ja romanttisella tuulella. Kaipaat elämääsi todellista intohimoa ja osaat kyllä heittäytyä hankalaksi, ellei sitä ole tarjolla. Mahdatkohan etsiä näitä tunteita väärästä paikasta? Ellet osaa elää riittävästi itsellesi, ei yksikään kumppani pysty täyttämään syntynyttä vajausta.

Vesimies

Oudot asiat vetävät sinua tänään puoleensa, ja saatat tavata mielenkiintoisen ihmisen, jonka arvomaailma ei vastaa omaasi, mutta jossa on sitä jotakin. Tutustu ihmeessä tarkemmin tällaiseen henkilöön hänet kohdatessasi, sillä arvomaailmalla ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa.

Kalat

Olet viehättävällä tuulella, ja ihmiset viihtyvät seurassasi. Vetovoimasi ansiosta pienen romanssin syntyminen on erittäin mahdollista, eikä omaa sydäntä saa koskaan sulkea ihastumisen uudistavalta energialta. Joudut joka päivä kuitenkin päättämään, kuka on tänään se oikea. Ilman valintaa ei voi olla päätöstä.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X