Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 11.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Yksityiskohtaisiin asioihin keskittymistä on yhä luvassa. Ehkä työsi vaatii paneutumista ja jopa hyvin rutiininomaista tai muutoin säännöllistä tehtävää. Terveyspuolenkin aiheet, kuten ruokavalio, voivat olla tällaisina aikoina tapetilla. Tunneplaneetat leijonan merkissä voivat tuoda ihanan elämyksen viihteessä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Marsin asema viittaa yhä siihen, että olisi hyvä olla aktiivinen ja aloitteellinen syksyn kuntoiluhankkeissa. Voit muutenkin paiskia töitä ennätyksellisesti parin kuukauden ajan. Aurinko ja Merkurius tukevat aikaansaannoksiasi ja sinun tai perheenjäsenen kykyä luoda uutta ja omannäköistä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vaikka monenlaista, vähän hankalaakin aihetta riittää, saat paljon aikaan reippaalla ja avoimella asenteella. Useissa tilanteissa pystyt toimimaan rautakourana silkkihansikkaassa. Harrastusasiat lähtevät useimmilla hyvin liikkeelle ja teemana voi olla tasapainon löytäminen. Tunne voi löytyä vaikka naapurustosta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Saatat löytää taas merkillesi tyypillisesti istutetut teemat kuten ruuanlaiton tai vieraiden kestitsemisen omatekoisilla leivonnaisilla. Tai sitten tulee muulla tavalla huomiota kodin tunnelmaan tai pieniin ylellisyyksiin. Ostaminen voi näillä planeetoilla lähteä käsistä, sillä huomiosi kiinnittyy kauniiseen tavaraan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Teet yhä ehkä enemmän asioita niin sanottujen järkevien aiheiden parissa, ilman sen suurempia haihatteluja tai toiveita jostain hulppeasta ihanuudesta. Tunneplaneetat ovat kuitenkin samaan aikaan korostamassa ihmissuhteita, joista voi kehkeytyä eläväisiä ja vauhdikkaita, myös hyvien nautintojen parissa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Älyllistä terävyyttä tai huomiokykyä vaaditaan yhä monessa kohtaa, sillä planeetat pitävät pintansa vielä useamman viikon ajan. Ei siis kannata kaavailla ihan rentoa olemista vielä vähään aikaan. Aikaansaannoksesi älyllisellä puolella voivat osoittautua vielä poikkeuksellisiksi. Loistaako joku poissaolollaan?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ovatko energiat olleet hakusessa jo jonkin aikaa? Vaihe voi olla siinä mielessä kaksinainen, että toisaalta saatat rynniä eteenpäin jossain hankkeessa. Työnteossa voi olla puolia, jotka saavat sinut pohtimaan salassapitoon liittyviä elementtejä tai jättäytymistä parrasvaloista. Kiva kokoontuminen on todennäköinen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tällä hetkellä ovat vallalla kaksinaiset energiat, jotka voivat kestää vielä viikkoja. Yhtäältä toimit erittäin tehokkaasti verkostossa ja kehität asioita hyvällä vauhdilla, mutta toisaalta jokin aihepiiri vie sinua pinnan alle tai mielikuvituksen pariin, ehkä jopa kirjoittamaan. Suhdeasia on jotenkin näkyvä tai näyttävä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pitkäaikainen Jupiter on yhä vaikuttamassa helpottavasti työasioihin, elikkä työrytmi arjessa ei välttämättä ole rasittava. Toiset planeetat puskevat samanaikaisesti vastakkaiseen suuntaan, ja siksi mukana on pyrkimyksiä, joiden parissa on tehtävä paljon. Tunneplaneetat voivat vetää ihailua ulkomaalaiselta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tämä saattaa olla sellainen syksy, jolloin enemmän tarvetta tulee liikkua oman reviirin ulkopuolella, myös työmatkojen puitteissa. Ulkona liikkumiseen liittyvä sektorisi on vahvoilla, kannattaa siis muistaa sekin. Pitkään jatkunut tunteen salaperäisyys tai piilottaminen ehkä kulminoituu nyt jollain tavalla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Työympyröissä otetaan ehkä helpommin esiin se, miten taloutta jatkossa hoidetaan, mutta aihe voi olla esillä pidempäänkin. Järkiperäisyys on vallalla ennätyksellisesti, jopa niillä, jotka ovat usein rennompia. Taiteelliset elämykset saattavat olla kohottavia tänäänkin tai tapahtua kauempana kotoa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tiukkaa aikataulua tai kuria ja järjestystä pidetään yllä siellä sun täällä ja vapaa-ajan harrastuksetkin saattavat tuntua siltä, että on rehkittävä paineen alla. Tunteellinen puoli työssä ja arjessa pitää yhä pintansa ja tunteita voi tullakin laidasta laitaan! Työpaikkaromanssille on kaiken aikaa mahdollisuus!

X