Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 10.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Kun uutta ideaa pukkaa pintaan, niin jotain vanhaa on uskallettava jättää pois kuvioista. Tänään on helppo tunnistaa, mikä on käynyt elämässäsi tylsäksi ja tarpeettomaksi.

Oinas

Alitajuntasi ajaa sinua ottamaan voimakkaasti kantaa johonkin lähelläsi tapahtuvaan väittelyyn, vaikka asia ei millään tavalla kuuluisi sinulle. Mielipiteesi on kuitenkin tärkeä, joten kerro se avoimesti molemmille osapuolille.

Härkä

Ota rohkeasti kantaa tänään esille tuleviin erimielisyyksiin. Älä anna kenenkään kävellä ylitsesi. Et ehkä pysty välttämään toisen osapuolen loukkaantumista, mutta se on pieni hinta elämisen oikeudesta.

Kaksonen

Ajankohta on herkkä keskinäisille sanaharkoille, joihin sinutkin vedetään mukaan. Sano silloin epäröimättä oma mielipiteesi asiasta, vaikka sinulla ei äänioikeutta olisikaan.

Rapu

Joidenkin on tänään vaikea sopeutua elämän tosiasioihin, mutta turha kai siitä on tulla sinulle itkemään. Sanoudu irti syntipukin tai likaämpärin roolista ja palauta valittaja selkeästi maanpinnalle.

Leijona

Tänään tiedostat hyvin selvästi asiat, jotka kuluttavat kohtuuttomasti voimavarojasi. Tilanteen korjaaminen edellyttää selkeää kannanottoa, jonka tiedät hermostuttavan muita asianosaisia.

Neitsyt

Ihan kaikki ei tänään mene niin kuin pitäisi, mutta sinua sen ei pitäisi juurikaan koskettaa. Sisimmässäsi tiedät mistä tässä ongelmassa on kysymys ja voit jättää sen kaikessa rauhassa toisten hoidettavaksi.

Vaaka

Joku yrittää ehkä kaataa päällesi sellaista vastuuta, johon sinulla ei ole mitään osuutta. Palauta määrätietoisesti asiat oikeaan järjestykseen ja palauta pallo sinne mistä se sinulle heitettiin.

Skorpioni

Turhantärkeät auktoriteetit ottavat tänään päähän niin voimakkaasti, että et malta olla laukomatta takaisin, mikäli joku uskaltautuu arvostelemaan tekemiäsi ratkaisuja. Hermostuminen on kuitenkin merkki omasta epävarmuudestasi, joten viisainta olisi jättää mekkalointi kokonaan väliin.

Jousimies

Ajaudut mukaan johonkin lievään valtataisteluun, joka ei varsinaisesti kuulu sinulle. Kannattaa vetäytyä ajoissa pois tulilinjalta, vaikka panokset ovatkin varsin vaatimattomia.

Kauris

Stressaantunutta energiaa ja väsymystä on tänään ilmassa. Joku saattaa hermostua sinulle aivan aiheetta. jos pystyt säilyttämään malttisi, on elämäsi oikein hyvällä mallilla.

Vesimies

Sinun päätöksiäsi ja ratkaisujasi ei kannata asettaa tänään kyseenalaiseksi, ellei halua aikaansaada kunnon kädenvääntöä kanssasi. Pidä vaan puolesi, mutta tee se rauhallisesti.

Kalat

Erilaiset kiistat ja väittelyt ovat osa tämän päivän luonnollista energiaa. Voit ottaa niihin osaa lähinnä huumorimielessä ja pilke silmäkulmassa, sillä olet nyt jollain tavalla tilanteen yläpuolella.

X