Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 15.4.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mtphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Mars siirtyy kalojen merkkiin ja tekee olosi utuisemmaksi, mikä ilmenee kaipauksena pois arjen pyörityksestä ja liiallisesta ajattelusta sekä tarpeena ottaa aikaa itselle. Nyt olisi erinomainen aika aloittaa jooga- tai musiikkiharrastus. Suhteita mittaillaan näinä päivinä ja saat valaisevan tiedon ihmisestä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Työ paperiasioiden parissa ja vaativammatkin ajattelua edellyttävät aiheet onnistuvat paremmin kuin yleensä, ja se näkyy myös innostuneissa keskusteluissa. Houkutellaanko sinua todella erityiseen verkostoon tai ryhmään, jossa idealismi on ykkösenä? Paljon henkevää ja kaunista on ilmassa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olet tähyillyt viime viikkoina melko rauhallisesti kaukaisiin horisontteihin, mutta siihen tulee muutos Marsin vaativan aseman myötä. Olisiko sinun ryhdistäydyttävä vihdoin ja tartuttava härkää sarvista, jotta suuntaat sinne, minne pitääkin? Suhteissa on epätietoisuutta, joten navigointia tarvitaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet oman perusluonteesi kannalta epätyypillisessä vaiheessa, sillä planeetat ikään kuin vetävät sinua sellaisille elämänalueille, jotka eivät edusta kotia ja pientä turvallista piiriä. Pystyt käsittämään laajempia kokonaisuuksia kuin koskaan! Todennäköisesti side ulkomaihin voimistuu.

Leijona (23.7.-22.8.)

Suuri määrä planeettoja on kalojen merkissä, ja sinuun ne vaikuttavat mystisesti vielä viikkojen ajan. Tästä johtuen elämässäsi voi olla taloudellisia siteitä ja valta-asetelmia, joiden kanssa täytyy olla varovainen, sillä kaikki ei ole sitä, miltä näyttää! Kuumat rakkauden tunteet pulpahtavat helposti pintaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on todennäköisesti poikkeukselliset ajat elämässäsi! Tulet yhä enemmän ulos kuorestasi, ja olet mukana tapahtumien ja mielikuvituksen virrassa, joka ravitsee sieluasi. Hahmottelet ehkä suurempia asioita kuin tavallisesti. Jos olet sinkku, kannattaa panostaa ulkonäköön ja kunnon meikkiin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

On mahdollista, että työhösi tulee jännittäviä ulottuvuuksia, jotka tuntuvat ameebamaisilta tai ovat irti todellisuudesta. Ehkä kohtaat tunteellisia ihmisiä työssäsi tai autat muita tavallista enemmän. Tunteet syttyvät herkästi työssä tai arkisissa puuhissa. Miten olisi vaikkapa thaimaalainen kokkaus yhdessä?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Mitä työntekoon tulee, planeetat suosivat yhteistyötä pikemmin kuin yksin pakertamista, ja sopimuskin voi syntyä näinä päivinä. Melkein kaikki planeetat kuitenkin vetävät sinua pois työstä, varsinkin jos se on luonteeltaan rutiininomaista tai kuivakkaa. Katso, mihin luovuutesi riittää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pienipiirteinen pakerrus jatkuu työympyröissäsi, mutta kunnianhimosta ei voisi puhua näinä aikoina. Ehkä mittaat tai kartoitat jotain, jonka tulokset näkyvät huomattavasti myöhemmin. Näyttää siltä, että panostat johonkin aivan uuteen tai luot tunnelmia kodin piirissä tai hankit jopa uuden unelmien kodin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Uusi työasia pomppaa pöydälle tai sitten keskityt paremmin työhösi ylipäätään. Vaikka olet herkemmällä korvalla ja huomaat ympärilläsi kiertäviä huhuja ja mielipiteitä, älä kuitenkaan sorru itse juoruiluun. Yleensä maineesi on niin vakava, ettei sitä kannata pilata liiallisella kepeydellä. Kahden kesken kyllä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Rauhallinen olotila on ehkä koittanut vähän yllättäen ja olet hölmistynyt, koska ei enää olekaan tarvetta juosta pää kolmantena jalkana. Nyt on parhaimmillaan aika paneutua kehollisiin tuntemuksiin ja saat hyötyä hieronnasta tai eteerisistä öljyistä. Ostohimo voi tulla korvaamaan tunnepuutetta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Mars saapuu merkkiisi pariksi kuukaudeksi, ja se tekee hyvää tuottavuudellesi ja lisää kykyäsi järjestää roikkuneet asiat vihdoin kuntoon. Kaikenlainen visionäärisyys on kasvussa ja voi näkyä työpaikalla tai perheen parissa korkealentoisina hankkeina! Voit huomata tunteen heräävän vahvana!

X