Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 24.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Kuun yhtymä Uranukselle vielä entisestään vauhdittaa tuota vapauden tarvetta. Nyt on tärkeää kulkea joka hetki tarkalleen omaa reittiä ja ottaa avoimesti vastaan kaikki kivat yllätykset.

Oinas

Päivän hiukan riehakas tunnelma ei varsinaisesti kosketa juuri sinua, mutta älä anna minkään estää myös sinulta pientä asiaan kuuluvaa tai kuulumatonta vaihtelua.

Härkä

Vallattomuus on tämän päivän valttikortti. Uskalla tehdä jotain odottamatonta ja irrota itsesi tylsistä rutiineista ennen kuin tärinä iskee pahemmin kimppuusi.

Kaksonen

Monenlaisia outoja asioita tapahtuu tämän päivän kuluessa ja halutessasi sinunkin tulisi uskaltautua mukaan elämän mielenkiintoiseen arvausleikkiin ilman turhia ennakkoluuloja.

Rapu

Tunnet itsesi vapaammaksi ja rennommaksi kuin tavallisesti. Uskalla siis toteuttaa joku kunnon irtiotto ja tehdä tästä päivästä tai ainakin osasta siitä kokonaan erilainen kokemus.

Leijona

Kaikki liian ahtaiksi ja sitoviksi käyneet olosuhteet kaatuvat tänään niskaasi ja olet valmis koviinkin otteisiin vapautesi puolesta. Ahdistus on onneksi vain väliaikaista ja pienen puhurin jälkeen elämä on jälleen tasapainossa.

Neitsyt

Olet ajoittain hullun hauskalla tuulella etkä malta pakottaa itseäsi päivittäisiin raameihin ainakaan ihan kokonaan. Järjestä itsellesi jotain vaihtelua, sillä luovuus ei elä pysähtyneessä tilassa.

Vaaka

Sisäinen pakko ajaa sinua taistelemaan vapautesi ja riippumattomuutesi puolesta heti kun vähänkään tunnet olosi liian rajatuksi tai uhatuksi. Ota oma tilasi kaikessa rauhassa, sillä päätät itse elämästäsi.

Skorpioni

Nokkapokka on todennäköinen seuraus mikäli joku yrittää tänään esittää sinulle kehnolta tuntuvia vaatimuksia. Tänään et ota vastaan uhkauksia etkä rajoituksia.

Jousimies

Et pysty täysin hallitsemaan tunteitasi tilanteissa, joissa sinulta vaaditaan jotain sellaista joka ei sinua lainkaan kiinnosta. Uskalla tällaisessa tilanteessa pitää puolesi. Onhan tämä sinun elämäsi.

Kauris

Ilkikurinen virne kasvoillasi olet tänään parhaimmillasi. Olet valmis haastamaan paikoilleen juuttuneen elämäsi ja kaikki siihen kuuluvat henkilöt uuteen elämään ja liikkeeseen.

Vesimies

Reagoit tänään ajatustakin nopeammin sellaisiin henkilöihin ja tilanteisiin, joiden koet jollain tavalla uhkaavan henkilökohtaista vapauttasi. Suojautuminen on täysin aiheellista.

Kalat

Jos joku tulee tänään ehdottamaan jotain tavallisesta arkirutiinista poikkeavaa, niin olet kai valmis lähtemään leikkiin mukaan. Elämä on täynnä mukavia yllätyksiä jos uskaltaa vilkaista.

X