Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 27.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Taas voidaan muistuttaa, että avartava Jupiter on ollut merkissäsi jo useita kuukausia ja siksi ehkä tähtäät kauemmas tai ylemmäs tavoitteissasi. Kääntöpuolena saattaa olla liiallinen usko omiin kykyihisi, joten pidä jäitä hatussa! Tämänpäiväinen planeettasiirtymä on Venuksen tulo kalojen merkkiin, mikä herkistää sinuakin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Alitajuiset virtaukset ovat olleet näiden päivien juttu monen härän kohdalla, joten unet ovat olleet merkityksellisiä tai olet kohdannut déjà vu -ilmiön. Ehkä ammennat muuten vaan mystiikasta tai kohtalonomaisuudesta. Venus vaihtaa merkkiä ja siirtyy sinun kohdallasi paikkaan, jossa se korostaa ystävyyttä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Energiatasosi pitäisi olla kohdillaan, niin että saat itsestäsi esiin näyttävimmät puolesi ja kykenet paremmin laajentamaan toimintakenttääsi. Ryhmissä tai tiimeissä toimiminen on hyvin synergiassa itsesi kanssa ja niissä on helpompi päästä sujuvaan yhteisymmärrykseen. Kahdenkeskisyys voi odottaa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ajatuksesi ovat todennäköisesti pyörineet turvallisuuteen ja raha-asioihin liittyvissä seikoissa viime päivinä, tai sitten olet yhdistellyt päässäsi monimutkaisen palapelin osasia. Jokin osa näyttäisi alkavan suoristua Venuksen kaloihin saapumisen myötä. Jokin tunne-elämän osa-alue alkaa myös kohota kohti huippua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Yhteistyön voimalla voit saavuttaa mitä vain, ainakin niin sinusta voi tuntua juuri nyt! Totta puhuen, laajempikin yhteinen tekeminen voi saada siinä mukana olevat suoltamaan uusia ideoita, joista voi kehittyä jotain tuottoisaa myöhemmin. Tunne-elämän sävy muuttuu salaperäisemmäksi tai mustasukkaisuutta alkaa esiintyä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit saada työelämääsi jotain ekstravoimaa näinä päivinä ja sen myötä työn arki sujuu helpommin. Päivittäiset rutiinit hoituvat muutenkin niin, että saat kaiken sinussa olevat kyvyt hyvin käyttöösi. Saatat osoittautua todelliseksi tehopakkaukseksi! Rakkauselämä alkaa viritä uudella tavalla, huomaat sen sisälläsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Innokkaita yhteisyrityksiä on varmasti paljonkin näinä päivinä ja muutenkin niin kauan, kun Jupiter on ihmissuhteiden sektorillasi. Saat hyötyä Jupiterin avartavasta vaikutuksesta vielä usean kuukauden ajan. Monet vaa’at alkavat näinä aikoina näkemään sinne, missä ruoho näyttää vihreämmältä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pidä huolta vastustuskyvystäsi ainakin parin päivän ajan ja lepää aina tarpeen tullen. Pinnan alla olevia aiheita on ollut esillä jo usean kuukauden ajan ja tämä Mars-planeettaan liittyvä vaihe jatkuu vielä pari kuukautta. Onko uusi yrittäjyys tai osto-myyntitoiminta harkinnassa? Uudet Venuksen lempeät värähtelyt lämmittävät!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tulisuutta on viime päivien tapaan vieläkin tarjolla, sillä kuu on vielä oinaassa suurimman osan päivää. Se voi tarkoittaa leikkisyyden tai huumorin läsnäoloa sinun kohdallasi tai sitten sitä, että heittäydyt suuremmalla innolla tekemiseen. Ja kun otetaan huomioon jo kuukausia jatkunut Marsin energialataus, niin tahti on kova!

Kauris (21.12.-19.1.)

Materiaalisten aiheiden pohdinnat näyttäisivät olevan takanapäin tai järjestyksessä, mutta arkinen puuhastelu ja kurinalaisuuden muistaminen ovat tärkeitä vieläkin. Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää jokin ostos todelliseen tarpeeseen, joten shoppailulle on hyvät mahdollisuudet. Tunne läheisen kanssa vahvistuu!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aurinko ja Mars sijaitsevat loistavassa kulmassa merkkiisi nähden, joten näinä päivinä voit helpommin saada sen mitä haluat tai saada tärkeän hankkeen nytkähtämään eteenpäin. Voit kokea myös liikunnan miellyttävänä tai löytää itsellesi sopivan liikuntalajin. Kaipaatko yhtäkkiä fyysistä nautintoa?

Kalat (19.2.-19.3.)

Viime päiviä on voinut leimata poissaolo tai syrjemmällä viihtyminen, mutta kaikenlaisiin yksinolon tuntemuksiin on tulossa muutos, sillä kauneuden ja rakkauden planeetta Venus tulee merkkiisi useaksi viikoksi. Alat olla enemmän oma itsesi vetovoimaisimmillasi, ja voi olla aika laittaa useammin ykköset päälle!

X