Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 4.12.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Itsenäisyyspäivään päättyvä viikonloppu muistuttaa aikoinaan käydystä taistelusta Suomen itsenäisyyden puolesta. Tänään tunnistamme tyytymättömyyden muodossa ne asiat, jotka rajoittavat vapauttamme.

Oinas

Tällainen päivä varoittaa jollakin tavalla väärään suuntaan menossa olevasta, työelämääsi liittyvästä asiasta. Ole hereillä ja seuraa oman tyytymättömyytesi tilaa, sillä se paljastaa missä olet lykkimässä petolliseen maastoon.

Härkä

Hiukan epävakaasti alkava päivä kääntyy tänään sinun eduksesi sitä mallikkaammin mitä selkeämmin pystyt säilyttämään oman linjasi ja tekemään sen vaatimat konkreettiset ratkaisut.

Kaksonen

Joku epäselvä työasia saattaa tehdä tästä päivästä todella ahdistavan, ellet ole halukas nostamaan kissaa pöydälle ja selvittämään tilannetta välittömästi sen ilmaantuessa. Selvittämättömänä tämä mitätön juttu voi aiheuttaa suurtakin harmia sitten myöhemmin.

Rapu

Tunnet tänään selvää levottomuutta ja vastenmielisyyttä sellaisia omaan asemaasi liittyviä juttuja kohtaan, jotka ovat tuomassa sinulle vaikeuksia. Menestyjä osaa leikata tällaiset osiot pois heti kun nämä merkit ovat havaittavissa.

Leijona

Tänään on syytä ottaa kantaa omaan sosiaaliseen asemaasi heti kun siltä tuntuu. Älä anna kenenkään määrätä sinulle sinun paikkaasi minkään organisaatiokaavion tai vanhan tavan perusteella, vaan esitä oma näkemyksesi ja pysy sinä.

Neitsyt

Olet tänään vahvoilla jossakin työpaikallasi tapahtuvassa selkkauksessa. Pidä vain tiukasti kiinni omista oikeuksistasi ja seuraa tunteittesi ohjausta isojenkin pamppujen tai vaikuttajien läsnä ollessa.

Vaaka

Luota vaistoihisi kun huomaat että joku työhösi tai asemaasi liittyvä asia on karkaamassa käsistä. Varoittavat aavistuksesi eivät ole tuulesta temmattuja ja siksi niihin tulee suhtautua tällä kertaa suurella kunnioituksella.

Skorpioni

Jos joku tulee kysymään sinulta mielipidettä omaan asemaansa yhteisissä työkuvioissa niin kerro hänelle rehellinen ja ehkä satuttava näkemyksesi nykyisestä tilanteesta. Jonkun olisi uskallettava olla rehellinen.

Jousimies

Ota epäröimättä vastaan työhösi tai asemaasi liittyvä etuus tai tarjous, jota sinulle tänään mahdollisesti esitetään. Tilaisuus on sitä suotuisampi, mitä innostuneemmin olet siihen valmis hyppäämään.

Kauris

Elät menestyksekästä Jupiter-kautta, johon joku ihminen tai asia vaikuttaa negatiivisesti. Tänään tunnet vahvaa tyytymättömyyttä sellaisiin ihmisiin tai asioihin, joiden annat vielä toistaiseksi estää sinua menestymästä tässä elämässä.

Vesimies

Saat tänään hetkellisen muistutuksen kuolevaisuudestasi jossain suuria odotuksia sisältävässä projektissa. Älä hätäänny, homma on silti hanskassa, mutta jollain tavalla havaitsemaasi epäkohtaa on nyt syytä hoitaa.

Kalat

Tiedossa on jotain hämminkiä työhösi tai asemaasi liittyvässä asiassa. Älä suotta hermoile, sillä ongelman näkeminen ja tiedostaminen avaa ovet sen onnistuneelle hoitamiselle ja sitä kautta selkeäksi voitoksi kääntämiselle.

X