Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 17.4.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Porskutat viime päivien tahtiin, mikä sinun kohdallasi tarkoittaa nyt hämmästyttävän pientä aktiivisuutta ja toiminnan sijaan odottelua. Jos sinulla on merkittävä hanke mielessäsi, ei sitä kannata puskea eteenpäin vielä moneen viikkoon. Kerää pikemmin voimia ja vaali rakkautta katseilta piilossa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jollain elämänalueella ihana rauha on laskeutunut ja saat tehdä asioita vapaammin ja valita mieleisesi rytmin. Inspiraatio ahkeroimiseen ei ole kovin voimakas, joten siinä vaaditaan erityistä motivaatiota. Voit löytää erikoisen tulevaisuuden suunnan tai ideologian, ehkä ryhmän tai ystävän kautta.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Energiat vetävät sinut käpertymään itseesi jonkin verran, ja se voi liittyä yksityiskohdan hiomiseen tai auttamistehtävään, johon olet nyt alttiimpi. Hetkittäin sinussa kehkeytyy aggressiivisuutta, jota voit tietenkin purkaa liikunnalla ja muulla suoralla toiminnalla. Mitä oikein mietit työpaikan ihmisen suhteen?

Rapu (21.6.-22.7.)

Laaja piiri on kuvassa mukana, ja siksi tehtäväsi voivat viedä sinut totuttujen latujen ulkopuolelle tai kokeilemaan jotain uutta. Vaikka sielusi on yleensä kiinnittynyt historiaan ja menneisyyteen, saat näinä aikoina enemmän tulevaisuudesta. Perheyhteyksiin voi tulla hajanaisuutta tai etäyhteyksiä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu on skorpionissa ja tuo monille tummanpuhuvampia päiviä, mikä voi näkyä tyylillisissä seikoissa tai keskustelunaiheissa. Arkiympyröissä täytyy reagoida nopeasti johonkin ja hermosi kiristyvät joko siitä tai erimielisyyden johdosta. Oletko ihastunut salaa työkaveriin, ja odotat vastakaikua?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ota nyt kaikki irti siitä, että kykysi esittää asiat on parhaimmillaan ja sinut otetaan huomioon varteenotettavana tekijänä. Voit olla mukana harrastuksessa, jossa luodaan mielikuvia tai visioita tai tehdään jotain luovaa. Tämä on tässä mielessä poikkeuksellista aikaa, myös tunnepitoisten kohtaamisten takia.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pohditko, onko sinulla riittävästi rahaa johonkin ostokseen, jonka olet hilannut tarpeellisuusasteikolla ylemmäs? Se ehkä tyydyttää jotain syvää tarvetta, eikä ole niinkään statussymboli. Sinulla on tarve keskittyä omaan oloosi, hyvinvointiin tai uuden ruokavalion omaksumiseen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin seikka loksahtaa kohdalleen, vaikka se viime päivinä oli vielä hiukan epävarma tai siihen ei riittänyt aikaa. Mielialasi kohoaa herkästi pienistäkin asioista ja siitä, että saat huomiota olemuksestasi tai luovasta toiminnastasi. Halu uudistaa ulkoista olemustasi voi johtaa johonkin erikoiseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ehkä viime päivien järjestelyissä on pattitilanne tai sitten täytyy huomioida jonkun tahon haluttomuus, kiireettömyys tai lomapäivä. Planeetat ovat oivallisessa asemassa sunnuntaipäivän viettoon, jos siihen liittyy vesielementti, elokuva tai muuta hauskaa pienessä piirissä. Muista riidan riski!

Kauris (21.12.-19.1.)

Päivä voi olla monella tapaa onnistunut planeettojen suopeuden myötä, ja parhaimmillaan saat kokea mukavaa viikonloppureissaamista. Erityisesti tällä hetkellä voimistunut uteliaisuutesi vetää sinua näkemään ja kokemaan uutta, ja se voi näkyä myös lukuhetkissä. Romanttista pilkettä on jonkun silmäkulmassa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Joku näyttää voimansa tai osaamisensa, mutta jostain syystä katsot asiaa omasta vinkkelistäsi ja ehkä näet itsesi jotenkin heikompana. Suurimmaksi osaksi olet kuitenkin keskittynyt omiin tekemisiisi, ja liika väenpaljous tai hälinä haittaa sinua. Materiaaliset nautinnot kohottavat päätään näin päivinä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jossain kauempana tai toisessa kaupungissa on ihminen, joka kaipaa sinua tai johon sinun on tarve olla yhteydessä. Yllättävä yhteydenotto on muutenkin mahdollinen ja se piristää. Planeetat suosivat eteenpäinmenoasi ja, jos ei tänään niin lähipäivinä tartut asiaan ja huomaat kuinka se kannattaa.

X