Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 17.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Lempeitä tai tasapainohakuisia ihmisiä saattaa olla enemmän ympärilläsi, ja voit tuntea olosi aika ajoin kärsimättömäksi. Ehkä norsu posliinikaupassa -fiilis näkyy jossain määrin, kun oma rämäpäinen luonteesi pääsee esiin. Venuksen auvoisat värähtelyt voivat lisätä romanttisten tunteiden määrää!

Härkä (20.4.-20.5.)

Onko aiheellista katsoa tarkkaan kaikki nurkat, jos niissä näkyisi jonkin kokoisia ylimääräisiä villakoiria tai tahroja? Vaistosi voi nyt viedä siihen suuntaan todellakin, ehkä jopa uusia puhdistusaineita käyttäen, ja päämäärä siintää lähitulevaisuudessa. Itsetoteutuksesi ja harrastukset vievät voiton!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu ja Mars vaa’an merkissä tuovat elämääsi helppoutta, sillä vaaka edustaa ilmaelementtiä kuten sinäkin. Luulisi että tänään on helppo välttää kinkkisiä kohtaamisia tai riitatilanteita, ja viihdepuolella voisi hyvin toimia romantiikka ja harmonia kaiken kaikkiaan. Oletkohan juuri sinä ääni ratkaisee -vaiheessa?

Rapu (21.6.-22.7.)

Tietoon keskittyvä vaihe voi tietenkin viikonloppuna kulminoitua siihen, että tietoa jaetaan rakentavissa keskusteluissa. Mielet ovat kirkkaampia eri osapuolilla, koska ajattelun planeetta Merkuriuksen perääntyminen on loppu tältä erää. Kodin laitto tai muu aktiivisuus kodin piirissä on yhä ajankohtaista.

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat painottavat nyt sellaisia elämänläheisiä alueita, jotka eivät niinkään liity kunnianhimoisten suunnitelmien eteenpäinviemiseen. Saat sitä vastoin varmasti paljon ihan tavallisesta shoppailusta tai läheisten kanssa olemisesta. Erityinen pehmeäsävyinen keskustelu voi viedä mennessään!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saatkohan nyt, kuten näiden viikkojen aikana yleensäkin, erityisiä kiksejä omistamisesta tai ostamisesta? Teema on ehkä juuri nyt esillä, ja koet tarvitsevasi tavaraa, vaatetta tai muuta, myös perheenjäsenille. Onkohan joku tärkeä tai ihastuttava ihminen mielessäsi mutta kaukana tai tavoittamattomissa?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuun ja Marsin samanaikainen sijainti merkissäsi eilisestä lähtien voi vieläkin tuoda lisää voimakasta tunnetta ilmapiiriin. Se voi tarkoittaa intensiivisempää läsnäoloa ihmisten kanssa tai  jopa uutta alkua jossain suhteessa. Nyt voi tärkeää jakaa ajatuksia ja tunnetiloja luottamuksellisesti.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulle voisi sopia nyt oleilu tosi rauhaisassa paikassa, josta löytyy värien harmoniaa tai muita tasapainottavia tekijöitä. Voisitko ajatella vierailua spassa tai hotellimajoitusta vain sen takia, miten siellä voi rauhoittua tai saada hemmotteluhoitoja? Venus on yhä samassa paikassa, ja välillä myös kinkkinen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aktiivisuus ryhmässä tai verkostoissa on ollut viime viikkojen trendi useimmilla jousimiehillä. Asiat ovat voineet olla hyvin laaja-alaisia ja ulottua hahmottamaan myös tulevaisuutta. Tämä päivä voisi sujua parhaiten niin, että siinä riittää ihmisiä ympärillä tai vaihtelevuutta. Vai pelkääkö joku muu tylsistymistä?

Kauris (21.12.-19.1.)

Pinnalla olevat tunteet voivat synnyttää monenlaisia tilanteita, joihin voi liittyä käsitteitä kuten ylpeys, paremmuus, kilpailu tai elämän laadun parantaminen. Vaali ryhdikkyyttä, ehkä sitä tarvitaan enemmän kuin muulloin. Olisiko retkeileminen yksi parhaista tavoista viettää aikaa juuri nyt?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Talousseikat voivat ulottua johonkin rooliin tänäänkin, johtuisiko se siitä, että kaavailet hankintaa, joka kustantaa paljon? Saat silti paljon yhteydestä toiseen paikkakuntaan, ulkomaille tai vaikkapa ulkomaalaiseen. Matkakohteena toimisi paikka, jossa on taidetta, tanssia tai muuta harmonista.

Kalat (19.2.-19.3.)

Toisten kanssa voi olla helppoa saada asiat kulkemaan sutjakasti näiden päivien aikana. Vaihtelevaa viestintää tai monenlaisia viestintäkanavia on todennäköisesti käytössä, ja opit helpommin sellaisen käytön. Tietyissä aiheissa on salamyhkäisyyttä; häpeätkö ottaa asian esiin vai tekeekö toinen niin?

X