Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 20.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Lämminhenkiset kohtaamiset muiden kanssa jatkuvat, mutta et kuitenkaan välttämättä koe samanhenkisyyttä jokaisen ihmisen kanssa. Suurimmaksi osaksi vaellusvietti saa sinut pauloihinsa. Toiveissasi saattaa siintää meno toiselle paikkakunnalle!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit löytää itsesi tasapainoisen arjen keskeltä, tekemässä rauhoittavia asioita ja hoitamassa pieniä tehtäviä, jotka eivät vaadi paljon energiaa. Se, miten suhtaudut shoppailuun, voi olla muutoksessa. Saatat suosia ostamista esimerkiksi niin, että otat huomioon pehmeät arvot ja kierrätyksen. Tunne on salaperäinen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elämässäsi voi olla näinä päivinä tarinoita ja kertomuksia jossain melko välittömässä muodossa. Sekin on mahdollista, että törmäät ihmiseen, joka puhuu kuin papupata tai kertoo sinulle elämästään. Nyt on aika solmia uusia tuttavuuksia ja pitää yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ilmassa on myös magiikkaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kodin asiat ja arki ovat yhä tapetilla, ehkä hyvästä syystä. Olisiko aika katsoa kodista kaikki kohdat, joissa voisi tehdä jotain, kuten siivota viimeisetkin reunat mahdollisia kyläilijöitä silmällä pitäen? Saatat kuulla oivaltavia ajatuksia terveydestä tai ruokavaliosta. Karsi jyvät akanoista!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tavallista laajempi tai avoimempi ajattelu on ollut läsnä elämässäsi jo useamman kuukauden ajan. Näinä päivinä siihen voi tulla lisää pehmeitä tai henkisiä aspekteja. Ryhmässä saattaa olla jotain, mikä pitää yllä hyörinää tai soljuvaa eteenpäin menoa. Vapaa-aika on kaikin puolin arvokasta tai tapahtuu arvokkaissa ympyröissä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet ollut jo pari päivää terästävien planeettojen alla, ja ne pitävät sinut älyllisesti valppaana ja nopeammin reagoivana. Joudut lähiaikoina helpommin tilanteisiin, joissa käydään intensiivistä keskustelua. Juuri nyt sinun saattaa tehdä mieli tehdä ostoksia, erityisesti kaunis esine voi kiehtoa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Voit kokea olosi elinvoimaiseksi ja samalla jotenkin vakaaksi. Saatat huomata paremmin, kuka on luotettava ja kuka ei. Jokin perhe-elämän pitkäaikainen suuntaviiva voi selkiintyä. Mahdollisuuksia oppimiseen voi tulla rytinällä vaikka somessa. Saatat pohtia näitä asioita enemmän tulevalla viikolla. Pieni reissu ilahduttaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saat varmaankin sunnuntain parhaat palat irti lepäämällä tai keskittymällä sisäiseen tasapainoon. Toisaalta sinulla voi olla kova, vielä pari viikkoa jatkuva ostovietti, joka voi saada sinut lähtemään shoppailemaan. Ehkä heräät tarpeeseen hankkia joululahjoja jo nyt. Yhteys luovaan virtaan on koko ajan olemassa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jo pari päivää sitten olet todennäköisesti alkanut terästäytyä aivan uudella tavalla, ja nyt tuntuu siltä, että pääset oikeasti aloittamaan asioita, jotka olivat antaneet odottaa. Tahti vain kiihtyy kuun loppua kohden, ja ajat ovat muutoinkin mielenkiintoiset. Joku voi saada tunteesi syttymään älyllään tai äänellään!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ohjelmassa voi olla aiheita, jotka vaativat sovittelukykyä ja muiden mielipiteiden huomioon ottamista, mutta päässäsi pyörii ehkä enemmänkin työhön ja uraan liittyviä kysymyksiä. Toisaalta planeetat ovat siirtyneet merkkisi suhteen paikkaan, jossa ne osoittavat tarpeen vetäytyä ja pohtia itsekseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat ovat kannaltasi aika aurinkoiset, sillä eteesi tulee iloisia ihmisiä ja tilanteita, joissa vaalitaan kepeyttä tai huumoria. Olisiko ehkä aika miettiä, mihin iloiseen ryhmätoimintaan voisit osallistua, jos et nyt niin lähiviikkoina? Oletko testannut taiteelliset tai musiikilliset lahjasi? Ne voivat näkyä nyt!

Kalat (19.2.-19.3.)

Saavuttamisen tarve, oikeutuksen hakeminen tai oikeaksi todistaminen ovat aiheita, jotka voivat tulla mieleesi syystä tai toisesta. Jos olet puheliasta kalat-tyyppiä voit innostua perustelemaan kantojasi varsin värikkäästi! Suhteessa esillä ovat yhteiset päämäärät, ylpeyden aiheet tai saavutukset, joten luoviakin täytyy!

X