päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 25.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässä päivässä näyttää olevan paljon samaa kuin eilisessä, ainakin siinä mielessä, miten pakottava siivoamisen tai muun arkisen touhuamisen tarve puskee esiin. Tänään keskusteluissa kyse voi olla terveydentilasta tai keinoista terveyden ylläpitämiseen. Miten arjen ja romantiikan voisi yhdistää?

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla näyttäisi näinä päivinä olevan elävyyttä, iloa ja elinvoimaa, joita jaat mielelläsi läheisille. Vapaa-ajalla saattaa esiintyä poikkeuksellisia aiheita tai jokin superelämys, jota olit pitkään odottanut. Kaikenlaiset pelit ja leikit voivat tulla kyseeseen, ehkä lasten kanssa. Saatko juhlatunnelmaa musiikin tai taiteen kautta?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mielessäsi näyttäisi olevan kotioloihin painottuvia seikkoja, jotka voivat liittyä kodin viihtyvyyden parantamiseen, tarpeeseen tehdä suuria järjestyksen muutoksia kodissa tai perheenjäsenen luona tai sitten vaikka huoltosuhdeasioihin. Varo sekavuutta tai seikkoja, jotka eivät olekaan sitä, miltä näyttävät!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeetat painottavat aika lailla aiheita, jotka ovat henkilökohtaisen elämän puolella, joten tämä ei ole ehkä sopivinta aikaa huimaan urasuunnitteluun. Näyttäisi päinvastoin siltä, että saat hyviä yhteyksiä läheisiin, ja lämminhenkinen tapaaminenkin on mahdollinen. Oletko jo huomannut taustatekijänä olemisen ilot?

Leijona (23.7.-22.8.)

Olisikohan aika katsastaa, mitä kaikkea omistat ja mitä oikeasti tarvitset? Materia saa huomiosi kiinnittymään joka tapauksessa, ja se voi ilmetä myös siten, että näet enemmän kauniita tavaroita kauppojen ikkunoissa tai kadehdit muiden tavaroita ja vaatteita. Olisiko suhteessa aika lempeälle nautinnolle?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näinä aikoina olet jossain määrin omimmillasi siten, että saat tuntea oikeutusta olla oma itsesi ja toimia niin kuin yleensä toimit. Tehokkuuttasikin arvostetaan, jopa yllättävältä taholta. Muiden merkissäsi olevien planeettojen mukana on Venus, joka saa haluamaan parisuhteesta kaikkea hyvää!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Toimiikohan joku näinä päivinä jonkinlaisena takapiruna vai oletko itse sumplimassa jotain oman edun tavoitteluun liittyvää? Joka tapauksessa pinnan alla tai kaukana näkymättömissä tapahtuu eikä kaikkea ympärilläsi olevaa toimintaa voi sanoa suoraselkäiseksi. Kokemus henkisyydestä voi olla elävöittävä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Mittaatko nyt uudella tavalla yhteenkuuluvuuttasi jonkin laajemman tahon tai yhteisön kanssa?  Laajemmat intressit voivat myös viedä pohtimaan ympäristöongelmia tai vaikka työntekijöiden oikeuksia. Merkillesi tyypilliset salaperäiset piirteet pysyvät voimissaan Marsin aseman myötä vielä viikkojen ajan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat voivat nyt tuoda mukanaan enemmän sekaannusta, hajamielisyyttä tai unohduksia kuin aikoihin, sillä epäsuoralla Neptunus-planeetalla on sormensa pelissä melko haastavien planeettakuvioiden kera. Tarkkaavuudella selviät siitä. Ota auttamisenhalusi käyttöön, jos se kolkuttaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saatat olla välillä väsähtänyt, joten toimi sen mukaan, ja anna kehosi toipua ennen kuin ryhdyt seuraavaan tehtävääsi. Mars liikkuu myös yhä paikassa, jossa sen vaikutus voi olla parhaimmillaan kuntouttava, joten ota ohjelmaan sen mukainen liikunta. Viihdyt ehkä älyllisellä lomalla tai työmatkalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on näinä päivinä runsaasti planeettavaikutuksia, jotka voivat suunnata kiinnostustasi verhon takana oleviin asioihin ja aiheisiin, sellaisiin, joihin liittyy mystiikkaa tai paljastettuja salaisuuksia. Rahalla ja vauraudella voi olla merkitys, joka nivoo suhdettasi uusiin olomuotoihin. Erotiikka on hyvä laittaa ykköseksi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tämäkään päivä ei näytä sellaiselta, että olisit kovin paljon itseksesi, sillä puuhasteluja riittää muiden kanssa. Näyttäisit myös kaipaavan tiivistä kanssakäymistä, vaikka asiat eivät menisikään tahtomaasi suuntaan. Luovat yhteiset harrastukset ovat parasta, mutta ihmisen tapaaminen voi olla erikoinen!

X