Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 16.5.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

 Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt se on siinä, Jupiter lopettaa noin vuoden kestäneen vaelluksensa merkissäsi! Ei hätää, asiat muuttuvat lähinnä siihen malliin, että ryhdyt keskittymään entistä enemmän materiaan tai rahan ansaitsemiseen. Myös ruoka ja kehon nautinnot näyttävät olevan tuloillaan tärkeämmiksi. Suhde-elämä pyörii eritoten lähellä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Avoimuutta korostava Jupiter-planeetta tulee merkkiisi noin vuodeksi. Oikeastaan Jupiter saattaa korostaa moniakin asioita ja tarpeita, ja yleensä hyvin selvästi halua näkyä tai näyttäytyä parhaimmillaan. Merkissäsi on suorastaan planeettaruuhkaa, joten monenlaisia sysäyksiä tulee sinne tänne.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Saat yhä paljon resursseja elämääsi tarkkailemalla muiden toimia ja pitämällä itselläsi tietoja, joista voi olla hyötyä joku päivä. Psykologia tai jokin henkinen suuntaus tai uskonto voi antaa sinulle enemmän kuin koskaan. Kykenet pitämään materiaaliset seikat kasassa ja niissä on ehkä kysymyksiä lähipiirissä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Jos on viime aikoina tullut paljon uutta putkeen, tulee sitä myös nyt ja jatkossa. Et siis ihan äkkiä pääse palaamaan luonteellesi ominaiseen perinteiseen polkuun. Näinä aikoina on nimittäin kyse avoimuudesta ja tulevasta, ei menneestä. Mahdollisuudet rakentaa statustasi ovat erittäin hyvät näinä päivinä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt saattaa olla hetki, jolloin on käsillä merkittävä vaihe urallasi tai muutoin merkittävän tai pitkäaikaisen tavoitteen suhteen. Ehkä jokin käännös on tehtävä suuntaan, jossa on mahdollisuus kehittyä ilman turhia rajoituksia. Tunnesiteet viihtyvät yhä kulissien takana tai rauhallisessa ympäristössä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jupiter tulee tänään härän merkkiin noin vuodeksi ja sehän sopii sinulle! Voit kokea sen johdosta olosi mukavaksi ja rauhalliseksi, eivätkä pienet pulmat tunnu yhtä suurilta kuin yleensä. Monilla neitsyillä on uralla nostetta tai arvostusta tulee muualta kuten harrastuksista. Etsi suhdetta vilkkaasta paikasta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kohdallasi on voinut olla poikkeuksellisen paljon aiheita, joihin liittyy talouden, ihmisten kykyjen tai strategioiden pohdintaa, ja siksi menneet viikot ovat voineet tuntua mutkaisiltakin. Tämän tyyppiset aiheet jatkuvat vielä, joten opit niistä paljon, ehkä syvällisestikin. Miten työ ja suhde-elämä liittyvät toisiinsa?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Luultavasti elät hyvin mielenkiintoista vaihetta näinä aikoina, mikäli pidät runsaasta muualta tulevasta stimulaatiosta. Ehkä saat ajoittain liikaakin virikkeitä. Ala katsastaa nyt uusia mahdollisuuksia yhteistyön tai parisuhteen kannalta, sillä Jupiter saapuu suhdesektorillesi noin vuodeksi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Lukuisat planeetat härän merkissä aktivoivat kohdallasi työhön, arkiseen elämään ja terveysasioihin liittyvää sektoriasi, joiden näiden aiheiden parissa voikin kulua paljon aikaa. Ehkä harrastukset ovat jääneet vähemmälle tai niissäkin on työnteon maku. Jokin pirtsakka hetki on tänään tarjolla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Mars on vielä muutaman päivän vastapäisessä merkissäsi tuomassa sinulle puhtia toimia. Usein puhti liittyy siihen, mitä muut tarvitsevat tai tahtovat sinun tekevän. Jupiter siirtyy pois kodin sektoriltasi, jossa se on ollut noin vuoden, joten painopiste siirtyy, nyt enemmän elämästä nauttimiseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kotiasioiden sektorillasi on suorastaan ruuhkaa planeettojen johdosta, minkä voi olettaa liittyvän siihen, että meneillään on kodin aiheita laidasta laitaan. Ovatko kodin vaihto, sisustaminen, lisätilan saaminen, mökin laitto tai perheen asiat ajankohtaisia pidemmän päälle? Mars ja Venus auttavat pyörittämään töitä tunteen kera!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulle näyttäisi tulevan yhä vain lisää mahdollisuuksia ilmaista itseäsi eri tavoin. Tällaisessa planetaarisessa ilmapiirissä on mahdollisuuksia kehittyä opiskelussa tai puhumisessa oikealla tavalla, unohtamatta kirjoittamista. Mahtavia tunnelmia voi olla tiedossa rakkaudessa, mikä voi olla myös elämys!

X